2777
2789
عنوان

چادری بودم مانتویی شدم دوباره چادری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 34 پست
بیخیال😐 گدا بودن اونقدام بد نیست یکم شل بگیر زندگیو بیشتر خوش میگذره😉 اون گدا زشته ایی هم که تو ...

ن۶ بابا نگو اینجوری شما خانومی 

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹
نه باور کن اینجور نیست کافیه با چادر برید تو صف خرید یا پشت فرمون ماشین بشینید یا برید میدون تره بار ...

منم خودم تو شهرستان چادر میپوشم دید یکم بد شده ولی حس میکنم شماهم یکم زیادی درگیرشی

.....

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی یاد اون خانومه افتادم که میگفت از وقتی لاغر تر شدم(حدود۲۰ کیلو کم کرده بود) همه نگام میکنن تو خیابونو اینا...

بنظرم یکم زیادی سخت میگیری

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

یکی از دلیلاشم میتونه همون فرمایش کاربر اناهیتا باشه ولی اون موقع من که بچه بودم چیزی به کسی نگفتم گناه من چی بوده که به من گیر میدن

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹
یکی از دلیلاشم میتونه همون فرمایش کاربر اناهیتا باشه ولی اون موقع من که بچه بودم چیزی به کسی نگفتم گ ...

ببین من یه خاله دارم

گشت ارشاده😐😐

خلق از دستش عاصیه