یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند روزه از فعالیت من بدشون میاد و با نظرات من مخالفن انگار ارث باباشو خوردم مثلا
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
اینجا یه سری ادم عقده ای ریختن که فقط هنرشون گزارش زدنه من میخواستم برم ناهار بدم به یه مریض سررری ...
فدای سرت ناهارتو بخور لذت ببر گوربابای اونا
کمک میخواستم به خدا انقدر زود ناهار خوردم اومدم دیدم ترکید کمک میخواستم هدفم دیده شدن که نبود این ...
کاش ماهم شاخ نی نی سایت میبودیم مثل شاخای اینستا حرفای عقده ای برامون مهم نبود وگرنه الان پورشه سوار میشدم 😂😂😂😂😂