2777
2789

تاپیکم چی بود ک گزارش زدین .مثبت هیجدم نبود .خیلی متاسفم واقعا

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

باید قفل میکردی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐کدوم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

خودتو ناراحت نکن اسی 

آدم عقده ای و حسود زیادن 

چند روزه از فعالیت من بدشون میاد و با نظرات من مخالفن انگار ارث باباشو خوردم مثلا 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

اینجا یه سری ادم عقده ای ریختن

که فقط هنرشون گزارش زدنه

من میخواستم برم ناهار بدم به یه مریض سررریع گزارش زدن که چرا دیر کردم

خیلی بی در و پیکر تشریف دارع

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
روانین ولشون کن. من خیلی خندیدم خدا خیرت بده😂

یه سریاااااا اینجا بدبختی لیاقتشونه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
اینجا یه سری ادم عقده ای ریختن که فقط هنرشون گزارش زدنه من میخواستم برم ناهار بدم به یه مریض سررری ...

فدای سرت ناهارتو بخور لذت ببر گوربابای اونا 

فدای سرت ناهارتو بخور لذت ببر گوربابای اونا 

کمک میخواستم

به خدا انقدر زود ناهار خوردم اومدم دیدم ترکید

کمک میخواستم هدفم دیده شدن که نبود

اینستا دیده بشی یه پولی میتوتی در بیاری حالا نینی سایت که اینجور نیست

واقعا خیلیییی بی در و پیکره نینی سایت

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
کمک میخواستم به خدا انقدر زود ناهار خوردم اومدم دیدم ترکید کمک میخواستم هدفم دیده شدن که نبود این ...

کاش ماهم شاخ نی نی سایت میبودیم مثل شاخای اینستا حرفای عقده ای برامون مهم نبود وگرنه الان پورشه سوار میشدم 😂😂😂😂😂