2777
2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 77 پست
حالا شهرای غربی شهرای خوبین خیلی گرون و داغون نیستن مردمش مهمون نوازترن و خوش اخلاقتر ولی دو سه سال ...

خخخ اره دیگه فعلا همش میگه راضی شو میگم بزار فکرامو بکنم دیگه آخرش میگم  شیر یا خط کنیم هر چی شد همون .

خونه ی مامانم میگه ماهی یه بارو حتما میاییم چون خودش بیشتر از من دوستشون داره الانم هفته ای دو یا سه بار خونه ی مامانم هستیم بیشتر بخاطر بیماریشون دوس ندارم دور بشم ازشون خواهرای دیگم تهران هستن هیچکس نیس بهشون سر بزنه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اره دیگه فعلا همش میگه راضی شو میگم بزار فکرامو بکنم دیگه آخرش میگم  شیر یا خط کنیم هر چی ش ...

ای بابا چه بد شد اینجوری کار سخت تر شد به شوهرت بگو تاس بندازیم ۶ اومد میریم وگرنه نمیریم 😂

ولی در کل برای مامانت خوب نمیشه تنها میشه اگه کسی نیست پیشش غصه میخوره

ای بابا چه بد شد اینجوری کار سخت تر شد به شوهرت بگو تاس بندازیم ۶ اومد میریم وگرنه نمیریم 😂 ولی در ...

😂😂😂 

اره همینطوره واقعا خودمم موندم چکار کنم داداشمم تهران هس میگه خونه بگیرم بیاین اینجا اونام تو دوراهی موندن نمیتونن از روستا دل بکنن نمیرن... 

خب مامانت که مریضن شهر بخاطر دکتر و بیمارستانش بهتره براشون ولی کلا اونایی که سنشون بالاست دیگه اصلا ...

اره دیگه همش باید زیر نظر پزشک باشن اما چ میشه کرد میگن روستا رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنیم