2777
2789
عنوان

همسرم بدون اینکه بمن بگه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 39 پست

هیچ وقت ب هیشکی اعتماد نکن حتی شوهرت

همیشه ی سری چیزا باید ازش مخفی بمونه. مث حرفایی ک تو خونواده اتون هستن، ی حساب پس اندازی، طلایی چیزی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
زیاد تو کار من دخالت نمیکنه و بخاد بگه چیکار میکنی چیکار نمیکنی

خب یه کار خفن رو پنهونی انجام بده که دخالت کنه...مثلا وانمود کن میخوای طلاهاتو بفروشی یا وانمود کن میخوای با مامانت یه تیکه زمین شریکی بخرین یا وانمود کن میخواین سفر برین...

من با توجه به ادب و تربیت خودم جوابتو میدم😊✋تو خودت میدونی چطور تربیت و شخصیتت رو نشون بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه کار خفن رو پنهونی انجام بده که دخالت کنه...مثلا وانمود کن میخوای طلاهاتو بفروشی یا وانمود کن م ...

چ فور خوبی اتفاقا این چیزا برام پیش امد مثل زمینو این چیزا ولی بهش میگفتم همش اینجوری کنم دردی دوا میشه؟

چ فور خوبی اتفاقا این چیزا برام پیش امد مثل زمینو این چیزا ولی بهش میگفتم همش اینجوری کنم دردی دوا م ...

بهتر نمیشه من از این کارا کردم شاید دو سه روز جواب بده ولی طولانی مدت ن

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
نه برلی من نخندید ترسید ی لحظه فکر کرد میخوام چیکار کنم لابد

یبار مادرشوهرم گف این خیلی دروغ میگه منم گفتم اینجوری تربیتش کردی😒😒والا چرا من نمیگم

چ فور خوبی اتفاقا این چیزا برام پیش امد مثل زمینو این چیزا ولی بهش میگفتم همش اینجوری کنم دردی دوا م ...

فکر کنم...اخه پیش خودش حس میکنم چقدر کار پنهونی کردن بده...ولی خوب کردی ری اکشن بدی واسه دروغش نشون ندادی...

پشت تلفن مثلا بگو اره مامان فروختمشون زیاد نشد ۳۰ ۴۰ میلیون مثلا شد بعد که پرسیدی هیچی نگو...فرداش باز به مامانت مثلا زنگ بزن بگو باشه عصر میری ثبت اسناد...یا مثلا به دوستات بگو بذاریمش بعد ۲۲ بهمن...که شوهرت بپرسه

من با توجه به ادب و تربیت خودم جوابتو میدم😊✋تو خودت میدونی چطور تربیت و شخصیتت رو نشون بدی
یبار مادرشوهرم گف این خیلی دروغ میگه منم گفتم اینجوری تربیتش کردی😒😒والا چرا من نمیگم

مادرشوهرمن ک چند شب پیش به پسرش جلو من میگه فلانی بعد ازدواج عوض شده توام عوض شدی منظورش اینه من روش تاثیر گذاشتم کاری کردم با خانوادش معاشرت نکنه

سلام من تجربه 7ساله خودمو میگم  هرکاری کرد عییینش انجام بده حتی حالت وانمود بببین خوشش میاد؟عکس العملش چیه؟؟ اگر بیخیال بود بدون فهمیده داری کارخودش تکرارمیکنی وتو ادامه بده  اگر به روت اورد وشک کرد عین خودش حاشا کن

مادرشوهرمن ک چند شب پیش به پسرش جلو من میگه فلانی بعد ازدواج عوض شده توام عوض شدی منظورش اینه من روش ...

ول کن جواب نده بیشتر میسوزن ...

انگار ما غول جادویم درستشون کنیم بما چه..

منم تو روی مادروشهرم گفتم بارهااااااا اگرجای این دختر داشتی باهمین خصوصیات فردای عروسیش دم درخونتون ...

دیگه خیلی خوردش کردی😄😄

من شوهرم نباشه پیش مادرش زیرآبشو میزنم.

منم تو روی مادروشهرم گفتم بارهااااااا اگرجای این دختر داشتی باهمین خصوصیات فردای عروسیش دم درخونتون ...

منم یسری انقدر از دست شوهرم عصبانی بودم مادرش امد مهمونی کلی متلک گفتم شوهرم خیلی اوایل پرخاشگر بود گفتم باید تحقیق بیشتری راجعبتون میکردیم