2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیایید

208 بازدید | 39 پست

سلام 

اونایی که کنکور نظام جدید دادن یا سر رشته دارن میشه زود تر بیاید کمک میخوام 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

من

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق پرستاریم شما اولین سالیه که کنکور میدین ؟در روز چندساعت میخونی ؟؟

من ۹ ساعت 

نه اولین سالم نیس 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من میخوام کتاب تست و درسنامه بگیرم جامع باشه نمیدونم خیلی سبز بگیرم یا مجموعه های گاج رو

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
هدفتون پزشکیه؟ 

پرستاری 

میشه برنامه درسیتون رو بگید و هدفتون رو

شرو کردی؟ 

برنامه ریزی داری خودت؟

میشه برنامه درسیتون رو بگید و هدفتون رو

من هدفم پرستاری تهرانه برنامه درسیمم هرروز شامل زیست و شیمی و به صورت یک روز درمیون فیزیک و ریاضی و برای عمومیام یک روز و زبان روز بعد ادبیات و عربی امسال از آبان شروع کردم ولی چون وسواس مطالعه گرفتم خیلی عقبم و استارت اصلی کارمو از بهمن زدم 

من میخوام کتاب تست و درسنامه بگیرم جامع باشه نمیدونم خیلی سبز بگیرم یا مجموعه های گاج رو

خیلی سبز بگیر

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
پرستاری 

چه عالی بعد امسال کنکور دارید ؟من سال اینده کنکور دارم از پایه هم قویم هوشمم عالیه ولی میترسم دیر شده باشه برا پزشکی