2777
2789
عنوان

خاطرات عجیب😢😢

225 بازدید | 15 پست

سلام 

من یه مدته خاطراتی یادم میاد که تاحالا نداشتم وجاهایی یادم میادکه تاحالا نرفتم یاحداقل بعیدمیدونم که رفته باشم باجزییاتش یادم میادبه نظرتون باید چیکار کنم خیلی حالمو بد کرده همش فکرم مشغوله تابه خودم میام میبینم چندساعته دارم خاطرات نداشتمو مرور میکنم اصلا گیریمم که خاطرات خودمه چرا الان داره یادم میاد؟😐😐😐😐

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شايد حافظتو از دست داده بودي الان كم كم داره برميگرده    

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃خدا شادت کنه که موجبات خنده وشادی مارو فراهم کردی.همش یه خونه تو ذهنمه توحیاطش یه درخت بلنده وکلی جزییات دیگه که اصلا تاحالا ندیدم .😕

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

منم اینجوری زیاد میشم توی یه مکان ثابت... انگار اونجارو میشناسم ولی تا ب عمرم پا نزاشتم اونجا .البته من توی خواب ...

توی بیداری اینجوری ام پیش میاد ک میگم وای من اینو دیدددم!!! ولی بیشتر تو خواب جاهای ثابت و می بینم

برا منم زیاد اتفاق میوفته😰

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃خدا شادت کنه که موجبات خنده وشادی مارو فراهم ک ...

من همچين فيلمي رو ديدم قبلا ولي تهش يادم نيس برا چي بود ك يه خونه قديمي ميومد تو ذهنش، فك كنم بچه يه خانواده ديگه بود دختره    

الان آهوي ماه نهم هم اومد تو ذهنم يهويي

از مامان بابات بپرس خو

شايد بچگي تو همچين خونه اي زندگي كردي الان مونده تو ناخود آگاهت

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

شاید راسته ک میگن وقتی یکی میمیره دوباره بعد چندین سال با یه شکل و ظاهرو آدم دیگه ای خلق میشه؛واسه همینه که بعضی چیزا اتفاقا قبلا برامون پیش اومده تکراریه؛واینکه آدما وقتی متولد میشن در عرض مثلا یک دقیقه از بدو تولد تا مرگو ب صورت خیلی خیلی کوتاه میبینن..واسه همین بعضی چیزا خاطره ها اتفاق ها برامون عجیبه انگار قبلا دیدیمش...