2777
2789
عنوان

خانمها تورو خدا کمک کنید

93 بازدید | 20 پست

من ۲۰ روزه زایمان کردم ۱۱روزه بخیه شدم بخیه های بالایی خوبی باز نشدن اما نزدیک به مقعد یه بخیه باز شده چیکارکنم اونروز رفتم دکتر واسه معاینه بخیه ها دکتر گفت خوبه هر چقد گفتم فک کنم اون پایینی باز شده گفت نه خیلی هم عالیه به نطرتون خودش جوش میخوره عسل طبیعی بزنم فایده داره😢

عزیزم نگران نباش بخیه باز نشده.نخی که واسه بخیه استفاده میشه جذب میشه اونی که شما دیدی اضافه نخ بوده.

منم مشکل شمارو داشتم

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
عزیزم نگران نباش بخیه باز نشده.نخی که واسه بخیه استفاده میشه جذب میشه اونی که شما دیدی اضافه نخ بوده ...

عزیزم میدونم نخ بخیه اضافه اش بیرون اما اونجا واقعا باز شده واز ازش خون میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینطوره حتما برو دکتر یا بیمارستانی که زایمان کردین

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛

منم ی بخیه م بازشده بود از ترس معاینه وبخیه دیگه نرفتم دکتر خودش خوب شد والله جاشم نموند

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

اره جوش میخوره برا داداشم دقیقا همونجاش ی عمل داشت قد دوناخن باز شده بود خودش جوش خورد فقط چند روز رو نشست وبرخواستنات مراعات کن

بخیه کجا بود مال من معذرت میخوام نزدیک مقعده به نظرتون خودش بعدا بهتر میشه

فکر کنم سومی یا چه‍ارمی بود که باز شده بود ،مال من که خوب شد فقط با بتادین خودمو ضدعفونی میکردم سریع خوب شد

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
خوشبحالت. یاد دوران زایمان خودم افتادم. البته من سزارین بودم.. آدم قدر وقتا و لحظه هایی ک داره نمیدو ...

نه عزیزم من که اصلا حسرت نمیخورم من زایمان سوممه توقبلیه همع اش باز بود تو اینم دیگه بخیه نشدم روز دهم رفتم زیبایی حالا همه اش خوبه فقط اون اخریه باز شده لعنتی اعصاب خوردیه فقط اونم طبیعی