2777
2789

بچه ها من ۱۰ هفته مه. رفتم دکتر. گفتم لکه بینی دارم. اکو زد برا قلب جنین، قلبش میزد‌. ۱۷۰ تا حدودا. رگه های خونی که میدیدم، رنگش روشن بود. الان پنبه می ذارم داخل واژنم، لکه های تیره و خون مرده می بینم خیلی کم. دکتر گفت احتمالا بخاطر فرسایش دهانه رحم بوده یا جفت نمیدونم چی چی شده. کسی تجربه مشابه داشته؟ اینم میدونم که نباید رابطه میداشتم ولی از دکتر پرسیده بودم گفته بود عیبی نداره. ولی من دیگه غلط بکنم رابطه داشته باشم‌ :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه رو قطکنی شیاف مصرف کنی و استراحت کنی اوکی میشه ..سه ماه اول خیلی مراقبت لازمه .

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
شیاف ننوشته دکتر. گفت همه چیز مرتبه جنین سالمه و ازین حرفا

خب پس لازم ندونسته .

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دعا کنین برام

چیزی نیس طبیعیه 

من هم لکه بینی داشتم شیاف پروژسترون استفاده کردم اوکی شد

به من نداد همونم

الان از صبحه ندارم لکه بینی شکر خدا. ینی پنبه رو میکنم داخل چیزی نمی بینم. لکه روشنه. فقط یه کم درد پایین شکم و کمرم دارم که نمی دونم طبیعیه یا نه