بچه ها من ۱۰ هفته مه. رفتم دکتر. گفتم لکه بینی دارم. اکو زد برا قلب جنین، قلبش میزد. ۱۷۰ تا حدودا. رگه های خونی که میدیدم، رنگش روشن بود. الان پنبه می ذارم داخل واژنم، لکه های تیره و خون مرده می بینم خیلی کم. دکتر گفت احتمالا بخاطر فرسایش دهانه رحم بوده یا جفت نمیدونم چی چی شده. کسی تجربه مشابه داشته؟ اینم میدونم که نباید رابطه میداشتم ولی از دکتر پرسیده بودم گفته بود عیبی نداره. ولی من دیگه غلط بکنم رابطه داشته باشم :/
رابطه رو قطکنی شیاف مصرف کنی و استراحت کنی اوکی میشه ..سه ماه اول خیلی مراقبت لازمه .
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
شیاف ننوشته دکتر. گفت همه چیز مرتبه جنین سالمه و ازین حرفا
خب پس لازم ندونسته .
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤