2777
2789

آه تون دامن کسیو گرفته؟؟ شد بتون  بدی کنن تقاصشو بدن؟؟؟میشه بگین واقعا حالم بد نیاز دارم ب حرفاتون💔💔💔

ب من بدترین ظلم شد ولی حتی با نا امیدی بشون گفتم اهم میگیرتون بهم خندیدن که  اینجوری خودتو گول بزن اه کجا بود خدا کجا بود!!!!!!😔😔

ممنون میشم تجربیاتتون بهم بگین🤲...الان ک دنیا واسم ب اخر رسیده تنها دلخوشیم همینه آهم زمین گیرشون کنه تا شاید زندگی کسیو مث من خراب نکنن تا شاید کسیو بازی ندن😭

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

ب نظرمن هرکسی ظلمی درحق کسی کرد تقاصشو حتما حتما پس میده چ دیر چ زود من ب چشم خودم دیدم ب بدترین شکل هم داد خدا خودش میگه وبرای خدا حق الناس خیلی مهمه تو فقط بسپارشون بخدا وایمانت اینقدر بخدا زیادباشه ک اروم اروم بشی❣️

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

آه نکشیدم ولی دلم شکست راضیم نبودم تقاص بده اما انگار داد البته خودش اینجور میگف که اه تو گرفتم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرمن هرکسی ظلمی درحق کسی کرد تقاصشو حتما حتما پس میده چ دیر چ زود من ب چشم خودم دیدم ب بدترین شکل ...

خیلی بم ظلم کردن خیلی همه کسمو ازم گرفتن و برا خودشون خوشن ابروم بردن تو فامیل .الان عکس کسی ک بم ستم کرد دیدم ایقد سرحال و خوشگل شده ایقد بخودش میرسه از ذوق زمین خوردن من😭

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آه نکشیدم ولی دلم شکست راضیم نبودم تقاص بده اما انگار داد البته خودش اینجور میگف که اه تو گرفتم  ...

خوشبحالت

یادت بشه خدا حواسش به توهست به یادش باش برودورکعت نمازبخون وبشین دردودلاتو ب خدا بگو،من خودمم ی روزی مثل توبودم الانم هستم اما الان دردلامو فقط ب خدا میگم همین موقعا...گریه میکنم گله میکنم شکایت میکنم واروووووووم میشم به سبکی یه پر الانم دعات میکنم اگه نمازخوندم

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

[QUOTE=176218356]خیلی بم ظلم کردن خیلی همه کسمو ازم گرفتن و برا خودشون خوشن ابروم بردن تو فامیل .الان عکس کسی ک بم ست ...[/QUOTEپیش خدا شکایتش کن اروم میشی

یادت بشه خدا حواسش به توهست به یادش باش برودورکعت نمازبخون وبشین دردودلاتو ب خدا بگو،من خودمم ی روزی ...

مرسی عزیزم تا ی ماه پیش خوندم ولی الان خیلی داغونم بخدا نمیتونم موهامم شونه کنم خیلی مریض شدم خیلی حالم خرابه کاش تیر میخوردم سرطان میگیرفتم ولی این دردو تحمل نمیکردم تجربه نمیکردم

خوشبحالت

مطمئن باش یه روزی هرکسی که ظلم کرده جواب پس میده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
[QUOTE=176218356]خیلی بم ظلم کردن خیلی همه کسمو ازم گرفتن و برا خودشون خوشن ابروم بردن تو فامیل .الا ...

چندماه دارم شکایت میکنم خودش شاهده روز ب روز اونا خوشبخت تر میشن من خودم ک هیچ مادرمم دار ازبین میره کل موهاش سفید شده از غصه از ابروی ک ازمون ریختن 

مطمئن باش یه روزی هرکسی که ظلم کرده جواب پس میده 

ی روزی ک چیزی از من نمونده .اخ کاش میدونستین چقد دارم میمیرمو زنده میشم اخ کاش بدونی هرشب ب خدا میگم خدایا امشب شب اخرم باشه .ولی صب وقتی بیدار میشم گریه میکنم ک چرا باز بیدار شدم چرا خدا ن میکشم ن ارومم میکنه😭

چیشدهه!؟  میشه توضیح بدی؟

دوست خودم نامزدیمو با عشقم بهم زد .عشقی ک ۸ سال تلاش کردم بهش برسم قید ابرو و غرور و همه چیمو زده بودم درست دو روز موند ب جشنمون همه چی خراب کردن دنیا رو سرم اوار شد.کسی نیس ک نیاد طعنه بزنه 

ی روزی ک چیزی از من نمونده .اخ کاش میدونستین چقد دارم میمیرمو زنده میشم اخ کاش بدونی هرشب ب خدا میگم ...

خدانکنه این چه حرفیه!!!!من نمیدونم مشکلت چیه نمیپرسم ازت حتما نیاز نبوده بگی!!!!ولی آدم اگه بخواد دووم بیاره باید قوی باشه  تو نباید اجازه بدی زمینت بزنن تو نباید با شکست خوردنت و ناراحتی اونارو خوشحال کنی!!!!میدونم خیلی سخته اما بخاطر خودتم که شده باید بتونی تحمل کنی