2777
2789
عنوان

من و شوهرم خیلی دل همو شکستیم

439 بازدید | 16 پست

این چهارمین کاربریمه بچه ها،نمیدونم چرا ترکیده میشم 

شوهرم بارها و بارها قلب منو و غرور منو شکوند،منم دیگه جدیدا مثل خودش رفتار میکنم،دیگه نمیتونم بهش احساس داشته باشم حالم خوب نیست حرف های بدی بهم گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانوادشون این چیزا و این حرفا عادیه 

ولی برای من عادی و طبیعی  نیست 

بلاخره بعد از چندسال منم به روی خانواذه اش در اومدم و تا حرفی میزنن،پنجول میزنم تو چششون،دیگه میترسن و حرفی نمیزنن و کلا رابطه باهاشون ندارم

ولی شوهرمو چون دارم باهاش زندگی میکنم خیلی رو اعصابه

اصلا ادب و درک ندارن

اگه شوهر و زندگیتو دوست داری بشین باش حرف بزن 

یه بار با هاش حرف زدم 

و دقیقا همینو گفتم که ادم هایی  که برام مهم نیستن قیدشونو میزنم،ولی چون تو و زندگی ام برام مهمی میخوام که مشکل مونو حل کنیم،ولی کلا درکش پایینه

سلام

سعی کنید کینه ها را از دلتون دور کنید. واقعیت اینه که گاهی اوقات رفتارها عمدی نیست ناشی از تربیت خانوادگی هست البته نه اینکه فرد نتونه رفتارش را عوض کنه اما سخته و راهت ترین راه را انتخاب میکنه. اگر هنوز دلبستگی کوچکی هم بینتون هست به حرمت اون سعی کنید رابطتتون را بهتر کنید منتها لازمش اینه که مدام گذشته را به رخ طرفتون نکشید. به جای اینکه شما هم برخوردتون مثل خانواده اونا بشه بهتره کلا رابطه نداشته باشید. مصداق دوری و دوستی این موارد هست. خب الان که ارتباطتتون قطع هست مشکلاتتون چیه؟

سلام سعی کنید کینه ها را از دلتون دور کنید. واقعیت اینه که گاهی اوقات رفتارها عمدی نیست ناشی از ترب ...

بعدم اینکه میگید هر دو دل هم را شکستید یعنی تا حدی خودتونم مقصر میدونید و این خوبه که فقط طرفتون را مقصر نمیدونید. اما دقیقا بر اساس همین احساس که هر دو اشتباهاتی داشتید باید راحت تر از اشتباهات هم بگذرید.

مشکل ام اینه همسرم مدام به رخ ام میکشه که قبلن یه دختر بچه دبیرستانی بودی که تو خونه ی من دکتر شدی

تو خونه ی پدرت هیچی نداشتین،عقده ای هستی و...

جالبه بگم با اینکه وضع مالی پدر اون خیلی بهتر از خانواده ی من هست ولی کیفیت زندگی ما خیلی بهتر بود و خودشم تو خونه ی ما که اومده بود از سبک زندگی ما تعجب میکرد

برای مثال ما از بیست سال پیش ماشین ظرفشویی داشتیم مادر اون تازه 4-5 ساله خریده

تو  گرمای مرداد پدرش کولر روشن نمیکنه😑😑😑از بس خسیسن

تو خونه ی پدر من حتی بیرون هم میرن کولرشون رو رو درجه ی کم  روشن میزارن خونه خنک بمونه 

از غذاهای خونه ی پدرشون نگم براتون که خودش میدونه من اونجا به بهونه ی رژیم لب به چیزی نمیزنم،غذاها مزخرف و جالبه رو سفره ی یه بار مصرف و لیوان یه بار مصرف😐😐😐

اونم رو زمین با اینکه میز نهارخوری دارن روش پارچه کشیدن!!!

میاد خونه ی ما  چیدمان میز غذارو میبینه خودش هنگ میکنه

(ایناشاید مهم نباشه فقط گفتم که فضارو ترسیم کرده باشم براتون)

مهم  نحوه ی رفتارشون هست  بسیار بی ادبانه و دور از نزاکت هست که من دیگه باهاشون کاری ندارم والان  خیلی رسمی باهاشون هستم که احترامم حفظ بشه 

مساله ی اصلی  همسرم هم طبیعتا رفتارش مثل خانواده ش هست، جدا از خساست،بی مدیریتی،درک پایین،رفتار های بد

مجموع اینا برام خیلی ازاردهنده و سوهان روح هست

خوب این خیلی بده. بچه هم دارید؟

بله بچه داریم

و قسمت بدتر ماجرا اینه که  یه ساله من هم شدم مثل خودش

شاید تا الان ایرادایه خونوادشو به روش نمیاوردم،ولی الان منم بی فرهنگ بودن  خودش، خانوادش،بی سوادی اش،و همه ی ایراداشو میزنم تو سرش،چون جونم به لب رسیده و حس میکنم در حالت انفجارم

بله بچه داریم و قسمت بدتر ماجرا اینه که  یه ساله من هم شدم مثل خودش شاید تا الان ایرادایه خون ...

خوب همین که تحصیلات شما بالاتر از همسرتون هست شاید به اندازه کافی براش سخت باشه. اینکه میزنید توسرش سردی رابطتون را بیشتر میکنه

خوب همین که تحصیلات شما بالاتر از همسرتون هست شاید به اندازه کافی براش سخت باشه. اینکه میزنید توسرش ...

پس چیکارکنم،اجازه بدم این همه سال تحقیر و توهین ام کرده ادامه بده همچنان؟

نباید طعم توهین رو بچشه،نباید بفهمه ادم بعد تحقیر شدن و توهین شنیدن حالش چطور میشه؟