2777
2789
عنوان

به حق امام حسین...

92 بازدید | 12 پست

دوستان چندین ماهه دچار مریضی وحشتناکی شدم که هر روز دارم مرگم رو جلوی چشمام میبینم 

هر روز دارم جلوی چشمای مادرم اب میشم 

میگه شدی عین مارمولک ها بیچاره از ناراحتی اونم نمیدونم چیکار بکنم 

ولی انگار دسته من 

دلم بدجور مرده 

تورو خدا برام دعا کنین 

😭😭💔 ازتون خواهش میکنم 

تورو امام حسین برام دعا کنین 

شاید خدا یه نگاه به دل شما انداخت مارو هم شفا داد یه حاجتی به دل ما داد 

به خاطر دل مادرم که جز من کسیو نداره برای جیگر تیکه تیکه شدم دعا کنین .

انشالله همگی حاجت روا بشین 

زیر سایش منم به ارامش برسم ❤😔 .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم .انشالله شما هم به هر حاجتی دارین برسین به حق خدا ❤❤❤ 

عزیزم ماه رجعب و شعبان و رمضان نزدیکه سه تا ماه پربرکت اخر اسفند هم تولد حضرت امام حسین و حضرت ابوالفضل عباس الهی بی دست کربلا دستتو بگیره الهی علی اصغر حسین شفات بده الهی حاجت روا بشی  کرامت امام حسین و حضرت ابوالفضل بی نظیره انشالله حاجت روا بشی اهان توی ماه رجب هم تولد امام جواد الهی جوادالائمه ب جوانیت رحم‌کنه الهی ضامن اهو ضمانتت بده

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
عزیزم ماه رجعب و شعبان و رمضان نزدیکه سه تا ماه پربرکت اخر اسفند هم تولد حضرت امام حسین و حضرت ابوال ...

الهی عزیزه دلم 😭😭 فدای اون دل قشنگت بشم چقدر قشنگ دعام کردی خدا به دل پاک تو یه نگاهی بندازه و کمکم کنه 

الهی عزیزه دلم 😭😭 فدای اون دل قشنگت بشم چقدر قشنگ دعام کردی خدا به دل پاک تو یه نگاهی بندازه و کمک ...

فعلا من زندگیم رفته رو‌هثا دلم شکسته 

الهی امام حسین و حضرت ابوالفضل بحق علی اصغر و علی اکبر حضرت قاسم حاجت همه رو بدن بعد نیم نگاهی ب من کنن

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
فعلا من زندگیم رفته رو‌هثا دلم شکسته  الهی امام حسین و حضرت ابوالفضل بحق علی اصغر و علی اکبر ح ...

انشالله درست میشه برات دعا میکنم اگه براش ذره ای ارزش داشته باشم به دعاهام نگاه میکنه 

انشالله درست میشه برات دعا میکنم اگه براش ذره ای ارزش داشته باشم به دعاهام نگاه میکنه 

عزیزم جسارتا چ بیماری داری 

نماز و دعا میخونی