2777
2789

سلام. من 32روزه که زایمان طبیعی داشتم کلی بخیه هام دردداشتن واذیت شدم تاخوب شدم. الان توآینه ک ب واژنم نگامیکنم انگاری تیکه گوشت اومده بیرون که روش حالت خط خط یاهمون پرده پرده ایه. این طبیعیه؟ روم نشدازکسی بپرسم بابچه کوچیک هم نمیتونم برم دکتر. توروخداگزارش نزنین. خیلی حرص میخورم میگم نکنه اینقدگشادشدم که رحمم زده بیرون

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
رحمت که نیست قطعا یه فاصله ای بین دهانه واژن تا رحم هست از اون بالا اویزون نمیشه تاپایین که  ا ...

نمیدونم عزیزم. اصلاشبیه قبل بارداریم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چند نفر دیگه هم دقیقا همینارو شنیدم و گفتم ک رفته رفته خوب شده شبیه  قبل از زایمان شده 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

عزیزم دکتر من میگفت تا۶ماه طول میکشه تا واژن به حالت طبیعی برگرده

من داغون بودم

بچما با دستگاه اوردن بیرون

بعدش تا ۴ماهی احساس میکردم وزنه با واژنم وصله وخلاصه داغون

اما خوب شدم خداراشکر

ببین خودتو سفت کن ببین تو نمیره . 

من انقدر چیز ازم بیرون میومد یه بار که واقعا فکر کردم رحمم مثله دل و جگر گوسفند بود دفعم نمیشد آویزون بود ازم تا چند روز بعدش کلا ریخت بیرون . منم خیلی میترسیدم ولی خداروشکر خونا اضافیو اینا بود 

ببین خودتو سفت کن ببین تو نمیره .  من انقدر چیز ازم بیرون میومد یه بار که واقعا فکر کردم رحمم ...

وقتی خودموسفت میگیرم چرامیره تو. لعنت ب من ک ب حرف بقیه گوش کردم طبیعی اوردم حالاوسواس گرفتم

۶ ماه دیگه مقایسه کن این کارا چیه خدایی !

خب عزیزم براهرزنی مهمه ک واژنش مث قبل بشه. منم نخاستم ازآشناهام بپرسم چون خجالت میکشیدم. 

وقتی خودموسفت میگیرم چرامیره تو. لعنت ب من ک ب حرف بقیه گوش کردم طبیعی اوردم حالاوسواس گرفتم

من همین جوری بود رفتم دکتر گفت مثانته . هر روز همین کارو بکن فکر کنم ورزش کیگل میگن انجام بده میره تو نگران نباش برا من حالت حبابی بود و خونی

خب عزیزم براهرزنی مهمه ک واژنش مث قبل بشه. منم نخاستم ازآشناهام بپرسم چون خجالت میکشیدم. 

من ماما ام که دارم اینو بهت میگم 

خود دانی 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی