سلام. من 32روزه که زایمان طبیعی داشتم کلی بخیه هام دردداشتن واذیت شدم تاخوب شدم. الان توآینه ک ب واژنم نگامیکنم انگاری تیکه گوشت اومده بیرون که روش حالت خط خط یاهمون پرده پرده ایه. این طبیعیه؟ روم نشدازکسی بپرسم بابچه کوچیک هم نمیتونم برم دکتر. توروخداگزارش نزنین. خیلی حرص میخورم میگم نکنه اینقدگشادشدم که رحمم زده بیرون
کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از چند نفر دیگه هم دقیقا همینارو شنیدم و گفتم ک رفته رفته خوب شده شبیه قبل از زایمان شده
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
من انقدر چیز ازم بیرون میومد یه بار که واقعا فکر کردم رحمم مثله دل و جگر گوسفند بود دفعم نمیشد آویزون بود ازم تا چند روز بعدش کلا ریخت بیرون . منم خیلی میترسیدم ولی خداروشکر خونا اضافیو اینا بود