من از سال ۹۶ تو نینی سایتم.تو این همه سال تاحالا ندیدم کسی که میگه شبیه هاندس واقعا شبیهش باشه..نمیدونم چرا این فکرو می کنن
City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀
من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
عمل نکرده.. تو اگه عکسای قبلیش رو نگاه کنی میبینی زاویه صورتش مثل قبله گونه هاشم برگشته.. اگه اینکار ...
عمل کرده کاملا مشخصه.بوکال فت وزاویه سازی ولیفت ابرو انجام داده
City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀