2777
2789
Cute_stylle

من مشکلی ندارم فقط همسرم راضی نمیشه

کدومشو باید گوش بدم؟؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی سوال حین گوش دادن ساب ها باید چیزی هم بگیم یا نه؟

برای منم سوال شد

فهمیدی بهم بگو

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
از طریق سابلیمینال من خودم ساب قد گرفتم و الان دارم استفاده میکنم و تاثیرشو دارم میبینم اما ن ه ...

منم دماغم خراب شد از عمل، از همین پیج سفارش دادم هنوز نرسیده، 🤔خدا کنه خوب بشم دیگه عمل نکنم😱

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
من مشکلی ندارم فقط همسرم راضی نمیشه کدومشو باید گوش بدم؟؟

برو داخل چنلش گلم تازه گذاشتن سابشو زیرش هم توضیحاتشو نوشتن

روزی یک ساعت و نیم حداقل باید گوش بدی اگ پشت سر هم گوش بدی عالیه

و اگ بیشتر از اونم گوش بدی عالی تره

سعی کن ریلکس کنی وچشاتو ببندی گوش بدی دد حال گوش دادنم به حاملگیت فکر کنی ب چیزای خوب

اگر باهاش خوابت ببره هم عالی تره

اما کارای دیگ هم تو خونه میکنی یا پیاده روی هم بزار گوش بده فقط کارایی ک زیاد تمرکز لازم نداشته باشه عزیزدلم

اب هم خیلی زیاد بخور

و اینکه اعتقاد داشته باش

اعتقاد اعتقاد اعتقاد

اعتقاد نداشته باشی فایده ای نداره

صداشو هم روی سی یا چهل بزار

سعی کن جایی ک گوش میدی اروم باشه

منم یه چیزی بگم اسی من نا خواسته باردار شدم خدا امتحانم کرد هرکاری کردم سقط شه نشد بعد انقد وابسته ...

دقیقاااا منم دوتا سقط داشتم یکسال از سقط اولم گذشته بود اما ناخواسته بود ن میخ استم ون دلم ب سقط را1ی میشد خلاصه نگه داشتم از طرفی چون بخاطر سقط اول خیلی ضعیف شده بودم ومیدونستم امادگی ندارم خیلی ناراحت بودم میدونستم خودم اذیت میشم اما دیدم ن این بارداری ن خبری از تهوع هست ن ویار هیچ هیچی یعنی کیفم کوک بود وقتی وابسته شدم کلی اینده نگری میکردم باهاش تو ماه چهارم سقط شد یعنی نابوددد شدم الان ۴ ماه از سقطم میگذره

برو داخل چنلش گلم تازه گذاشتن سابشو زیرش هم توضیحاتشو نوشتن روزی یک ساعت و نیم حداقل باید گوش بدی ا ...

این سابلیمینال با عشق برای زنان سر زمینم ساخته شده امیدوارم سلامت و شاد باشید❤️

#زورتان_مبارک

سابلیمینال بارداری سالم🌸🦋⚡️

•بارداری سالم•

•بارداری•

•رفع مشکلات بارداری•

•سلامت مادر و جنین•

•زایمان راحت•

.

.

.

•••••••••••••••••

روزانه نیم الی یک ساعت گوش کنید⚡️ 

ولوم صدا رو در حدی که آرامش دارید و باهاش راحت هستید نگه دارید🥀

در دوران گوش کردن به این سابلیمینال و مایعات بیشتر مصرف کنید🦋

قبل خواب گوش کنید تا خواب خوبیم داشته باشید🌸

با عشق #کیوت_استایل

اين شامل من هم ميشه؟؟

برو داخل چنلش گلم تازه گذاشتن سابشو زیرش هم توضیحاتشو نوشتن روزی یک ساعت و نیم حداقل باید گوش بدی ا ...

مشكلات بارداري شامل ناراضي بودن همسرهم ميشه؟

واينكه چند روز بايد گوش بدم؟