2777
2789

یه تاپیک زدم در مورد ساکشن گوش

چند روز پیش ساکشن کردم ولی این بار بهم قطره بعد از ساکشن نداد

قبلا که انجام دادم داده بود الان می ترسم گوشم عفونت کنه چون قطره نریختم

کسی بوده بعدش قطره نریخته باشه؟

قطره رو که قبلش میریزن گوش خیس بخوره بعدش چرا؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جرم گرفت بود؟ اگر اره به منم بعدش چیزی نداد

آره جرم گرفته بود کیپ شده بود گوشم

یه گوشم رو ساکشن کرد اون که کیپ شده بود

اون یکی یه جرم کوچیک داشت با پنس برش داشت

آخه قبلا دوبار دیگه ساکشن کرده بودم قطره الکل بوریکه داده بود تا سه روز بریزم 

این بار نداد گفت برو

همون دکتر دوبار پیشم هم بود

الان چند روز توهم زدم نکنه عفونت کنه

یه وقتایی هم احساس درد و گز گز می کنم ولی فکر می کنم توهم چون حساس شدم روش

قطره رو که قبلش میریزن گوش خیس بخوره بعدش چرا؟

اون قطره گلیسیرین فنیکه است برای کسایی که جرم گوششون خشک شده باشه

میدن که جرم نرم بشه موقع ساکشن به گوش آسیب نزنه و آدم دردش نیاد

برای من لازم نبود چون جرم گوشم نرم بود 

یه قطره به اسم الکل بوریکه هست که بعد از ساکشن برای جلوگیری از التهاب و اینا میدن اونو نداد این بار بهم

عفونت نگرفتم عزیزم جرم گوش بود  گوشم کیپ شده بود با جرم گوش

دیگه ساکشن نکن عزیزم این روش منسوخ شده ولی هنوز بعضی پزشکا انجامش میدن به شدت روی شنوایی تاثیر منفی داره دیگه هر گز هرگز انجام نده شستشو با سرنگ بگو برات انجام بده

عزیزم منم ساکشن کردم بهم قطره بعدش ندادفقط وقتی میری حموم تاچندروزپنبه وازلین بزن بزارتوگوشت

خوب پس خیالم راحت شد

چون یه نفر دیگه هم گفت به اونم نداده بودن

شما هر دوتا گوشت رو ساکشن کردی هم زمان؟

دیگه ساکشن نکن عزیزم این روش منسوخ شده ولی هنوز بعضی پزشکا انجامش میدن به شدت روی شنوایی تاثیر منفی ...

عزیزم داری برعکس میگی من هم با سرنگ انجام دادم هم ساکشن دقیقا بعد از سرنگ من مشکل داشتم همش 

ولی ساکشن اصلا،این سومین باری بود که ساکشن کردم هیچ وقت هم توی این چند سال مشکلی نداشتم به جز این بار که اینم مشکلی نیست من به خاطر قطره ندادن حساس شدم

اون قطره گلیسیرین فنیکه است برای کسایی که جرم گوششون خشک شده باشه میدن که جرم نرم بشه موقع ساکشن به ...

گلیسیرین و میدونم 

بعده ساکشنم به من هیچ قطره ای نداد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

گلیسیرین و میدونم  بعده ساکشنم به من هیچ قطره ای نداد

اااا چه خوب خیالم راحت شد توهم گرفته بودم این بار قطره نداده گوشم نکنه چیزی بشه

شما هم به عنوان سومین نفر گفتی قطره نداده خیالم راحت شده