2777
2789

باپسری اشناشدم ک خیلی دنبالم اومد چون توذات خودم هس ک زود با کسی صمیمی نمیشم و اولین نفری بود ک تو این مدت از زندگیم بهش اجازه دادم بیاد ولی۲ماه اول کلی اعتراض میکرد ک تو برام حدومرز تعیین کردی فلان کات کرد بعد دوباره برگشت منم آدمم دیگ کم کم دل دادم بهش باهاش صمیمی ترشدم اشتباهاتی رو کردم خودم قبول دارم منی ک کلی ارزش برا خودم قائل بودم کل چیزای باارزشمو بهش دادم کور شده بودم و اونم همش میگف قصدش جدیه و میخواد مادرامون اشناشن ولی من نمیزاشتم میگفتم تا عید اشنا شیم بعدش بیاد دوهفتس سراینک گف میرم سربازی بعد میام جلو گفتم تکلیف من مشخص نیس من چ بدونم تو بعدسربازی میای جلو یا ن عمر من هدر میشه کات کرد گف شرایطم تغییر کرده الان من موندم با کلی عذاب وجدان چون دختر چهارچوب داری بودم و نمیتونم دوریشو اینک انقد راحت رف هضم کنم راهکاری دارین ک بتونم برگردونم؟چرا وقتی ک فهمید دوسش دارم انقد راحت ولم کرد و رف😔کمکم کنین

از اول قصدش جدی نبوده حرفاش فقط برای این بوده که به هدفش برسه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

قبلا چن بار باهاش تموم کردم سراینک جدی بشیم برگشت گف نمیتونم بمونم و جدی میشم ولی من گفتم فعلا مادرامون نفهمن تاعید دوهفته سرحرفش میموند بعد میگف خانوادم پشتمو خالی کردن بعد اینک کل دنیامو گرف گف میرم سربازی و گف بهت قولی نداده بودم زد زیر کل حرفاش من نمیتونم هضم کنم اینک درحقم ظلم شده تقصیر خودمم بود زیادی اعتماد کردم ولی دیگ الان باید دنبال چاره باشم تا سرزنش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرتون من چیکار میتونم بکنم؟😔خیلی عذاب میکشم

سعی کن کنار بیای . بهش بهیچ عنوان برنگرد تجربه سنگینی بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میترسم بره ب دوستاش کلی حرف راجبم بگه ابرومو ببره😔

دیگه هر چی بوده گذشته با این فکرا خودت رو نابود نکن محکم باش وگرنه با همین حربه تهدیدت میکنه و بازم ازت سواستفاده میکنه