2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم باهام سرد شده

359 بازدید | 16 پست

من و نامزدم دعوامون شد بعد از چند ساعت ب گوشیم زنگ میزد من جواب ندادم پسر خالم خونمون بود گوشی رو دادم دستش گفتم بیا بگو حالم خوب نیست اونم دیگه زنگ نزد بعد فهمید من حالم بد نبوده ناراحت شد یه هفته همو ندیدیم و تماسم نداشتیم 

دیروز اومد خونمون بهم گفت چرا گوشیتو دادی دست پسر خالت 

من نگرانت بودم تو گوشیو میدی دس یکی دیگه 

تو گوشییتو دادی دست نامحرم ک شر منو از سرت کم کنه 

گفت من دوستت داشتم ولی خرابش کردی 

الان اونقدر واسم مهم نیستی 

خیلی حالم بده هر کاری میکنم اون کوتاه نمیاد 

معذرت خواهی کردم 

گریه کردم

گفتم غلط کردم دیگه تکرار نمیشه 

ولی بازم همونجوریه بد بین شده!!!

خب چرا اخه

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اشتباهی کردی اون مرد هست غیرت و غرورش رو نشونه گرفتی اونوقت توقع داری نازت رو بکشه، البته با مرور زمان خوب میشه غصه نخور

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
کار اشتباهی کردی اون مرد هست غیرت و غرورش رو نشونه گرفتی اونوقت توقع داری نازت رو بکشه، البته با مرو ...

اره میدونم اشتباه کردم الانم پشیمونم هر چی بهش میگم انگار منو نمیبینه میگه سردم کردی جواب نگرانی اون بود واسم فیلم بازی کنی

اره میدونم اشتباه کردم الانم پشیمونم هر چی بهش میگم انگار منو نمیبینه میگه سردم کردی جواب نگرانی اون ...

حق با همسرتون هست ولی الان دیگه زیاد پیگیری نکن بزار فراموش بشه این کارت ولی میتونی با محبت جبران کنی مطمئنا یادش میره و رفتارش بهتر میشه نگران نباش عزیزم

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
حق با همسرتون هست ولی الان دیگه زیاد پیگیری نکن بزار فراموش بشه این کارت ولی میتونی با محبت جبران کن ...

انشالله خوب بشه 

اصلا خوابم نمیبره بس ک استرس دارم