از مامانم پرسیدم گفت همه سبزی ها، گشنیز. تره. جعفری.شوید. اسفناج. برگ چغندر. شنبلیله ولی شنبلیله کمتر از بقیه چیزا میذارن.
😃😍 آره خیلی خوشمزه ست من جمعه پختم
تفت دادن سبزی ما زیاد تفت میدیم با روغن زیاد😆 ولی دقت میکنیم نسوزه که تلخ نشه.
گوشتم با پیاز و ادویه زردچوبه و دارچین ویکم رب گوجه تفت میدیم بعدم آب اضافه میکنیم دو ساعت تا گوشت کامل پخته بشه از اون ورم لوبیا جدا میپزیم بعدا با سبزی و نمک و لیمو اضافه میکنیم ولی آب لوبیا رو نباید با لوبیا باشه چون خورشت سبزی کدر و قهوه ای میکنه. یک ساعت روی حرارت کم بمونه😍رب انارم اضافه میکنم 💒 خونه پررر بو خورشت سبزی میپیچه