2777
2789
 وای منم دو تا پسر بودن توی دانشگاه خودم که مامایی بودم ولی پزشکی ها طبقه بالای ما بودن دوتاش ...

دوتا خوبه

ما هر ورودیمون ۱۲۰ تا پسره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
دوتا خوبه ما هر ورودیمون ۱۲۰ تا پسره

ما هم همینطور ولی راستش من چون نماینده بودم  خیلی  زیر رادار همه و مدیر گروه و معاون و رییس دانشکده بودم بعد سر همین خودم جدی برخورد میکردم که مشکلی پیش نیاد این دوتا دیگه خیلی روشون زیاد بود 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همینطور ولی راستش من چون نماینده بودم خیلی جدی بودم و بعد زیر رادار همه و مدیر گروه و مع ...

خب ورودی شما همشون دختره

ما سه چهارم پسرن

تعدادشونم خیلی زیاده

و نمیدونم چرا همه توی دانشگاه منو میشناسن من هیشکیو نمیشناسم

مثلا میرم کتابخونه خلوت خلوت 

بعد شب یکی توی اینستا دایرکت میده امروز توی کتابخونه دیدمت :/ تو کی هستی منو از کجا میشناسی چرا تو منو میشناسی من تورو نمیشناسم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
نه والا تنها چیزایی که دارم یه دماغ گنده یه سیاهی زیر چشم یه کله کچل و وز یه صورت جوش جوشی با ...

منم ی یکی میگف به هر دختری نگاه کنم چشات میاد جلو چشمم دیگه نمیتونم بهش نگاه کنم

ماه را گم نکنی !بین چراغانی ها 😍