2777
2789
ممنون پس بیخیالش بشم 😩

دکتر ک رفتم عوارض گف ....هیچ وقت فکر نمیکردم اون ی نفر من باشم....باور  نمی کنی ایقد بدن ضعیف میشه ک چیزی ب اسم ..مو و ناخن برات نمی مونه...اگه میتونی ی روش دیگه جایگرینش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آجی پول زیر میزی ندارم بدم . بعدش هم دوستان راست میگن عوارض داره. میگن استخوان درد میگیری پا درد و ا ...

واااای خدا پول پوششَشک 😥😥😥😥😥

نگو ک دلم خونه بچم هر دوساعت یه پوشک مصرف میکنه

سرنوشت بد نوشت ...
وای خدا من اصلا نمیخوام حتی به خودکشی فکر میکنم دارم دیوونه میشم  شمام اینجور بودی؟؟

چرا خودکشی عزیزم؟دلت میاد خدایی نکرده نی نیتو تنها بزاری

واسه نگهداری بچه از کسی کمک بگیر ک دست تنها اذیت نشی

فکر کنم افسردگی بعد زایمان گرفته باشی

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
ن دیگه بعد 4 سال و نیم خطا داد ای یو دی میذارن سال دیگه🤕

خداحفظشون کنه😍 امادیگه مواظب باش اجی .منم ای یودی گذاشتم یه سال نشده عفونت کردازجاشم دراومد😐دکترگفت بس ضربه هاشدیدبوده😅😅 اگه نخش جدامیشدبایدعمل میکردیم تادرش بیاریم😵واسه همین ازاونم ترسیدم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
واااای خدا پول پوششَشک 😥😥😥😥😥 نگو ک دلم خونه بچم هر دوساعت یه پوشک مصرف میکنه

آره خیلی پول میخاد شانسم تو شیردهی باردار شدم نتونستم از پوشک بگیرمش.. ویار دارم. همیشه حس میکنم دنیا پر از پی پی هست😂😂حالم از پوشک و پی پی بهم میخوره

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
زن  مرد  شنیدم آسونه تو مطب یه امپول میزنن

زن لاپاراسکوپیه دیگه عمل بیهوشی انجام میدن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
منم میترسم از همیناش

نه عزیزم اینجوری نیست اگه مراقبت داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد.من هشت نه ساله دارم.همیشه هم دوسه ماه یکبار دکتر میرم و هم خودم تو خونه چک میکنم.