2777
2789

یکی تو دانشگا منو دیده بودخیلی اصرار کرد شمارمو گیربیاره وباهام اشناشه ۳ماه باهام کلنجاررف هردفعه گفتم نمیخوامش دنبال دوستی نیستم گف ب مامانم تورو گفتم میخوام بیاد با مامانت حرف بزنه منم گفتم تا عید باهم باشیم بعداشنا بشن ۵ماه باهم اشناشدیم مثلا دوهفته میگف جدیه هفته بعد میگف نمیتونیم جدی بشیم و هرسری سراین موضوع کات میکردم دوباره برمیگشت تااینک دوهفته پیش گف اون چیزی ک تو میخوای رو نمیتونم بدم بهت منم گفتم بعداین مدت و شدی کل زندگیم و دنیامو ب پات ریختم ب این نتیجه رسیدی ک جدی نشی گف الان شرایط من تغییر کرده همه اشتباه میکنن منم اشتباه کردم و گذاشت رف

دیگه به هیچکس اعتماد نکن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

تواین مدت بهش گفته بودم دوستی بی سروته نمیخوام بعد دوروز برگشته بود با وعده وعیدهای جدید ایندفعه ۲ هفتس گذاشته و رفته قرارمون تاعید بود من نمیدونم کسی ک گفته خانوادم درجریانن چطور راحت میتونه ولم کنه چطور راحت میگه همه اشتباه کردن منم اشتباه میکنم و بیخیال شه و بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تواین مدت بهش گفته بودم دوستی بی سروته نمیخوام بعد دوروز برگشته بود با وعده وعیدهای جدید ایندفعه ۲ ه ...

خدا رو هزاران بار شکر کن که شهصیت واقعیش رو نشون داد

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

عزیزم طرف میاره خانوادشو خواستگاری ولی میزنه زیرش این ک دیگه هیج

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
سرت درد می‌کنه میخوای ازدواج کنی مردای ایرانی پشیزی نمی ارزن دختر خوب 

😂😂😂بیچاره ها رو به فنا دادی که

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

سرت درد می‌کنه میخوای ازدواج کنی مردای ایرانی پشیزی نمی ارزن دختر خوب

برا ازدواج عجله ای ندارم براهمینم اصلا کسی رو تو زندگیم راه نداده بودم این ادم مدل حرفاش فرق داشت بازیگر خوبی بود

واقعا چرا اینجوری میکنن ینی چشای کورش نمیدید من چطور دختریم 

غصه نخور خدا جوابشو میده

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
غصه نخور خدا جوابشو میده

ببین تااینجا خدا خودش شاهده چقر رعایت شده رفتار کردم با همه ولی میترسم اینی ک انقد راحت تغییر شخصیت داد و دیده بود با کسی نبودم بره دانشگاه پیش دوستاش کلی حرف بزنه راجبم ابرومو ببره