2777
2789
عنوان

احتمال بارداری یا نامنظم شدن

134 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر.تقریبا ۳ ماه هست که نظم عادت ماهانه من بهم ریخته این ماه ۱۰ روز مونده به موعد ۲ روز لکه بینی داشتم و امروز که ۳ روز از موعد گذشته عادت نشدم و چون احتمال دادم بهم ریخته نظم و با توجه به لکه بینی فکرم سمت بارداری نمیره.ایا دوستی در این شرایط بوده قبلا ؟

هر احتمالی هست بی بی چک بزن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

احتمال بارداری قویتره عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاخیر در پریود ینی بدنت داره آمادگی پیدا میکنه که باردار بشی . و باتوجه به لکه که گفتی حدس میزنم حامله باشی . بی بی بنداز اگر زیر ده دقیقه حتی هاله هم انداخت معلوم میشه حامله ای 

عزیزم تاخیر در پریود ینی بدنت داره آمادگی پیدا میکنه که باردار بشی . و باتوجه به لکه که گفتی حدس میز ...

قبل از اقدام و سقطی که داشتم منظم بود ولی دقیقا ۳ ماه هست بهم ریخته.ان شاالله هر چی خیر هست.ممنون از راهنماییتون🌹

قبل از اقدام و سقطی که داشتم منظم بود ولی دقیقا ۳ ماه هست بهم ریخته.ان شاالله هر چی خیر هست.ممنون از ...

خواهش میکنم انشالا به همین زودیا تاپیک بارداریتون رو بزنید منم تگ کنید