2777
2789

سلام دوستان

کراتینه یا بوتاکس مو چه جوریه؟ چند وقت صاف میمونه؟ ریزش مو‌ نمیاره؟ رنگ بخوای بزنی قبلش باید بزنی یا بعد. 

من یه بار فقط ویتامینه کردم که کلی پول ازم گرفت و خیلی مزخرف بود. فقط همون روز یه کم موهام نرم و خوش حالت بود.

من کراتین کردم 

خیلی راضیم شلاقی شده و نرم 

بدون سشوار صافه 

راحتم کرده

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
من کراتین کردم  خیلی راضیم شلاقی شده و نرم  بدون سشوار صافه  راحتم کرده

ریزش مو هم نداره حدود یه سال صاف میمونه

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریزش مو هم نداره حدود یه سال صاف میمونه

ببخشید ۸ ماه صاف میمونه

من کراتین کردم  خیلی راضیم شلاقی شده و نرم  بدون سشوار صافه  راحتم کرده

چندوقته؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
چندوقته؟

سه ماهه کردم

رنگ‌ نزدی روش؟ 

نه 

من ی بار کراتینه کردم فک کنم موادش خوب نبود بعضی از موهام سوخت و نازک و شکننده شد... ایندفه شاید جای ...

احتمالا جاش خوب نبوده من خیلی راضیم

بوتاکس فرقش با کراتین چیه؟

بوتاکس دیگه ضرر نداره و فقط احیا میکنه و برای موهای اسیب دیده خوبه البته هر ارایشگاهی فرق میکنه ی جا میگه صافی هم داره ی جا میگه نداره ی چیز دیگه هم هست به اسم پروتئین تراپی

بوتاکس دیگه ضرر نداره و فقط احیا میکنه و برای موهای اسیب دیده خوبه البته هر ارایشگاهی فرق میکنه ی جا ...

اخه نمونه کارهای توی اینستا هم داخل ارایشگاه رو نشون میده. نمیدونی بری خونه و روزهای بعدش چه جوری میشه. 

اخه نمونه کارهای توی اینستا هم داخل ارایشگاه رو نشون میده. نمیدونی بری خونه و روزهای بعدش چه جوری می ...

اره دقیقا 

بعدم خیلی دستمزد میگیرن

این پیجای اینستا که درباره مراقب مو هستن هم خوبن ولی دیر تاثیرشو میبینی

اره دقیقا  بعدم خیلی دستمزد میگیرن این پیجای اینستا که درباره مراقب مو هستن هم خوبن ولی دیر ت ...

به نظرتون آدم مواد خوب بگیره تو خونه بزنه، شدنیه؟ تمیز در میاد؟