2789
عنوان

اینجا وکیل هست؟ لطفا معرفی کنید

135 بازدید | 10 پست

راجع به تصادف سوال دارم

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دانشجوی حقوقم خواستین بپرسین اگر میدونستم میگم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
وکیل نیستم ولی بپرس بدونم جواب میدم

دخترم از شیشه ماشین شوهرم پرت شده بدجوری دستش شکسته پلاتین گذاشتن و دکتر میگه یه مدت طولانی باید فیزیوتراپی بره ماهم کلا از نظر مالی اونقد وضعیتمون خرابه حتی هزینه بیمارستانم قرض گرفتیم دادیم. حالا میگن نمیشه من از شوهرم شاکی بشم تا از بیمه ماشین استفاده کنیم. میخوام بدونم الان تصادف محسوب میشه و میتونیم از بیمه ماشین استفاده کنیم؟ 

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   
دانشجوی حقوقم خواستین بپرسین اگر میدونستم میگم.

واسه دوستمون توضیح دادم ممنون میشم راهنمایی کنید👆

دخترم از شیشه ماشین شوهرم پرت شده بدجوری دستش شکسته پلاتین گذاشتن و دکتر میگه یه مدت طولانی باید فیز ...

بیمه چی هست ماشین؟

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
بیمه چی هست ماشین؟

همون بیمه شخص ثالث که همه ماشین‌ها بیمه میکنن. مال ما پاسارگاد