2777
2789
عنوان

خانومااااا چرا اینقد گیر خانواده شوهرید اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هرررررر روز جلو چشم باشن دایورتم کنی هی از دایورتی درمیان

واقعا میگم ی مشاوره برو بهت چیزایی میگه ک دیگه نمیبینیشون من ک واقعا اصلا نمیبینمشون قبلا چقد حرص میخوردم

واقعا میگم ی مشاوره برو بهت چیزایی میگه ک دیگه نمیبینیشون من ک واقعا اصلا نمیبینمشون قبلا چقد حرص می ...

اره خیلی مشاور لازمم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
خب مشکل دایورت کردن هست، چطور دایورت کنیم و شوهر رو طرف خودمون نگه داریم🤦‍♀️

شوهرم  باید دایورت شه چون وقتی بفهمه ک براش هلاکی میره اونوری ولی کم محل کنی برا مردا وحشتناکه و میان سمتت

ولی من گیر نیستم ولی خودتون قضاوت کنید تازه من نامزد کردم با جاریمم رابطه ی اونجوری نداریم کلا خیلی محلش نمیزارم بعد یهووو سر صبح پیام رژیم فرستاده 

حالا خودش ۸۹ کیلوعه من ۷۰😑😑

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
خودت که بیشتر گیرشونی عشقم

من ن شوهرمو ن خانوادشو ادم حساب میکنم بخدا ولی اونا ج

دیروا هی بهم توجه دارن 

فهمیدم رازش اینه ک خووتو مشتاقشون نشون ندی 

خانوادش وقتی بفهمن پسرشونو ووس داری فک میکنن میخای از چنگشون درش بیاری و باهات میجنگن شوهرم طبیعتا سمت خاموادش میره چون ب اونور بیشتر اعتماد داره 

ولی وقتی تحویلشون نگیری میان دورت 

من ی زمانی اره وای الان از خدامه شوهرم نیاد خونه 

زیادم جنگیدم ولی دیگه دیدم زندگی ارزش نداره و از زندگیم میخام لذت ببرم 

ی سر خرم رو سرم نباشه بهتره ک شادیمو بهم بریزه

من ن شوهرمو ن خانوادشو ادم حساب میکنم بخدا ولی اونا ج دیروا هی بهم توجه دارن  فهمیدم رازش این ...

پس واسه چی ازدواج کردی

مجرد میموندی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شوهرم  باید دایورت شه چون وقتی بفهمه ک براش هلاکی میره اونوری ولی کم محل کنی برا مردا وحشتناکه ...

نه والا شوهر من عاشق محبت دیدنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

والا منم کم محلی کردم ولی عمق فاجعه رو هنوز درک نکرده و نیومده سمتم😕

ولش کن میاد 

مردا بفهمن میخایشون دور میشن 

وقتیم فک کنن میخای از خانواده دورشون کنی ناخواسته اونوری میرنو بیشتر مامانی میشن اما وقتی بدونن زنه مث قویم نیست کنجکاو میشنو لیشتر اینطرفی میان