2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عالیه فقط باید مدت زمان زیادیو توی اب گرم باشی ک پوستت زیرش اب جم شه وگرنه ب پوست اسیب میرسه 

ماسک خونگیشم میشه ساخت فوقالعادس سفید کننده و لایه بردار عالییه

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
بله عالیه فقط باید مدت زمان زیادیو توی اب گرم باشی ک پوستت زیرش اب جم شه وگرنه ب پوست اسیب میرسه&nbs ...

ماسک خونگیش چطوریه؟واقعا سفید میکنه؟میشه برا نواحی خاص هم استفاده کرد؟

واسه جوش های  سرسیاه بینی شنیدم عالیه ولی برای جاهای دیگه ی صورت فک نکنم؛ چون به مرور زمان پوست ...

اگه هرروز استفاده بشه یا بیشتر از ۱ بار در هفته پوستو چروک میکنه باید فقط ۱ بار در هفته استفاده بشه بعدشم ک انجام دادی مرطوب کننده باید زد

ماسک خونگیش چطوریه؟واقعا سفید میکنه؟میشه برا نواحی خاص هم استفاده کرد؟

ماسکشترکیب پودر سفید اب و ارد برنجه 

سفید کنندگیش عالیه 

اگ به محیط داخلی بدن نره موردی نداره 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
ماسکشترکیب پودر سفید اب و ارد برنجه  سفید کنندگیش عالیه  اگ به محیط داخلی بدن نره موردی ...

سفیدابو پودر کنم و ارد برنج بش اضافه کنم دیگه چی باید بریزم توش؟چجوری مصرف میشه؟چ مدت باید بمونه؟واقعا تاثیرداره؟

سفیدابو پودر کنم و ارد برنج بش اضافه کنم دیگه چی باید بریزم توش؟چجوری مصرف میشه؟چ مدت باید بمونه؟واق ...

سفید اب ارد برنج و اب 

میزنی ب سطح پوست خشک ک شد میشوری فقط بعد خشک شدن میریزه تو خونه نزن ک فرشت پر میشه 

تاثیر خوبی داره ماهی یک الی دو بار میتونی بزنی 

بنظرم دنبال سفیدی بیکینی نرو جواب درست حسابی پیدا نمی