2777
2789
عنوان

من چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 23 پست
والا من که ۲۰ساله عطر و ادکلن براش میخرم  ولی خب اعتقادت براینه که بیخیال براش ست کیف و کمربن ...

داره اینارو

ست کیف و کمربند و اینام قیمت گرفتم جنس درجه دو ۳۰۰‌تومنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جوری گفتی چه خاکی تو سرم بریزم گفتم الان یه اتفاق خیلی بزرگی برات افتاده😐😑

واقعا دیگه یک ماهه هرچی فکر میکنم ایده ای به ذهنم نمی‌رسه

همه از هم تکراری تررررررررر

ما عقدیم و خونه خودمون نیستیم که

خونه مامانت اینا نمیشه؟

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
خب به هر حال یادش بوده و یه چیزی رو خریده که من خوشحال بشم

عزیزم گاهی لازمه ادم خرج کنه تا بعدهااا به نفعت شه ببین الان که نامزدی تو هم واسش جبران کن از هزینه های دیگت بگذر ولی نزار بفهمه پول نداری یا واست مهم نیست چون از سال بعد که بری خونه ی خودت برات نمیخره و حتی ممکنه این موضوع واسش عقده شه . حتماااا واسش یه چیز خوب بگیر که باهاش زندگیه ایندتو تامین کنی بدونه هنیشه باید پول دستت باشه و هر سال واست بخره 

میرقصانم زندگی را به سازم
واقعا دیگه یک ماهه هرچی فکر میکنم ایده ای به ذهنم نمی‌رسه همه از هم تکراری تررررررررر

خب وقتی میگی پولت رو احتیاج داری دیگه چی بگیم خب دیگه نمی تونی چیزی بخری ما حالا چرا نظر الکی بدیم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊