2777
2789

خودتون رو با علائم درگیر نکنید

علائم هیچ دلیل علمی ندارن و فقط بدن هر خانمی متفاوته 

من علائم پسر داشتم و دارم اما نی‌نیم دخمله 

اصلا ربطی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۱۴ که غربالگری دیره.۱۲ باید غربالگری بشید

عزیزم از اول هفته ۱۱تا آخر هفته۱۴انجام میدن 

گفتن تو هفته ۱۴تیغه های بینی نی نی هم شکل میگیره بهترین تایمه 

ولی نمیدونم جنسیت رو میگن یا نه

سلام عزیزم جنسیت رو میگن، شاید تو چهارده هفته دقیق باشه ولی من دوازده هفته و دو روز رفتم بهم گفت نود درصد پسره ولی تو انومالی گفت دختره، ب علائمم ربطی نداره، من واسه بچه اولم همش ویار ترسی داشتم و انواع مختلف ترشی ها رو میخوردم اما واسه این یکی ویارم، کباب بود،شیرینی و شوری،واسه بچه اولم شکمم پهن بود و پهلو داشتم و کلی ورم کرده بودم و زشت شده بودم اما واسه این یکی شکمم گرد و تیزه و پهلو ندارم ورمم اصلا نکردم، هیچ تغییری نکردم خودمم فقط شکمم بزرگ شده هر دو بچه هامم دخترن

من دوازده هفته و چهار روز رفتم نتونست تشخیص بده بس ک بچم شیطون بود وول خورد اما نه روز ریگ ک میشم ۱۸ هفته تو انومالی دقیقا معلوم میشه

علائمم بدنها باهم فرق دارن فکر نکنم ربطی داشته باشه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
آره عزیزم یکی 6سالشه یکی هم تو راهه

رقتی سونوفهمیدی اینم دختره حالت جطوربودمن خودم یه دختردارم دیروزقهمیدم این یکیم دختره شوکه شدم نه اینکه دختردوست نداشته باشماشوهرمم خیلی دوست داره ولی بازم شوکه شدم

رقتی سونوفهمیدی اینم دختره حالت جطوربودمن خودم یه دختردارم دیروزقهمیدم این یکیم دختره شوکه شدم نه ای ...

من خیلی خوشحال شدم تو آن تی بهم گفته بود نود درصد پسره من از پسر داشتن خیلی میترسم،میترسم از عهده درست تربیت کردنش برنیام،تو ان تی گفت پسره همه حالتامم با بارداری اولم متفاوت بود دیگه خودمو واسه پسر آماده کرده بودم، اما وقتی گفت دختره اولش یکم شوک شدم چون ان تی نود درصد گفته بود پسره فکر نمیکردم عوض بشه اما بعدش خیلی خوشحال شدم چون ته دلم دختر دوس داشتم، دختر اولمم دختر دلش میخواست، من از ان تی تا انومالی همش بهش می‌گفتم دختر و پسرش فرقی نداره امادش میکردم ک اگه پسر بود تو ذوقش نخوره،اما وقتی بهش گفتم دختره خیلی خوشحال شد گفت من ته دلم دوس داشتم دختر باشه اما از روی دل می‌گفتم پسر هم باشه خوبه :-) :-) :-)