2777
2789
عنوان

برادرشوهر بی معرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 28 پست
تازه نصفه مسیر رو من با تاکسی رفتم تا رسیدم ب شوهرم ولی خوب چند جا باید میرفتیم نمیشد هر دقه ماشین ب ...

درکت میکنم چی میگی ماخودمون هم ماشین نداریم کسیم بهمون ماشین نمی ده  توقع هم ندارم تو این وضعیت چون اگه منم ماشین داشت به کسی نمی دادم با این وضع گرونی  خدایی نکرده یه چیز بشه دیگ هیچی  همش همه جا پیاده میریم میایم  سخته چند جا کار داشته باشی هی بخوای ماشین بگیری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه درسی شد به کسی رو نزنین

منت هر کسی رو نکشین

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بعضیا خیلی ندید بدید هستن مایه مدت ماشینمونو فروخته بودیم میخواستیم جایی بریم امکانش نبود آژانس بگیریم به خاله ی شوهرم گفتیم ماشین بده نداد خالش مجرده البته ازون ناراحت نشدم اختیار ماشینشو داره ولی خواهرشوهرم گفت منم ماشین داشته باشم به کسی نمیدم، جالب ایجاست خودشون ماشین نداشتن اون موقع همیشه با ماشین ما باهم این ور واون ور میرفتیم، الانم ماشین خریده به هیچ کس رو نمیده

بعضیا خیلی ندید بدید هستن مایه مدت ماشینمونو فروخته بودیم میخواستیم جایی بریم امکانش نبود آژانس بگیر ...

اخه رو دادن با اینکه یکبار کسی تو موقعیت سختی قرار بگیره رو بزنه فرق داره وگرنه ما چند روزه ماشین نداریم شوهرم تو سرما با موتور میره سرکار دیروزم ب خاطر من زنگ زد ب داداشش ک خودمم تعجب کردم گفتم اگ ب خاطر برادرش نمیداد باید ب خاطر منکه زن داداشش بودم ک باردار بودم میداد

اسنپ بگیر چه کاریه منت میکشین آخه. یعنی منت کشیدن هزینش کمتر از آژانس و اسنپه؟ 

دو قدمی بیست هزار تومن از کجا بیاریم بدیم با پول کارگری؟میدونی چند هفته موندیم تا فقط پول سونو حور شد؟