2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه.اگه تو گوشی خودت بزنی واتس اپ اون میپره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

راهی هست بدونم پیامای پاک شده چی بوده؟

عزیزم من از یکی شنیدم واتس اپ تنها برنامه ایه ک حتی پلیس هم نمیتونه ورود کنه مخصوصا وقتی ک پاک شده باشه.راست یا دروغشو نمیدونم ولی تا اونجا ک خودم بلدم راهی نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چند تا پیام دلشت احساس میکنم پاک کرده راهی هست بفهمم پیامش چی بود ؟

بی خیال عزززم من انقد پیام پاک شده دارم ک چیز بدی نبوده اشتباه تایپی بوده یا چنین چیزایی

آره میره تو فقط میخونی ولی اون میتونه شک کنه اگه ببینه خوندی و آنلاینی و جوابش نمیدی 

دوستم من امتحان کردم نمیشه هر دو گوش واتساپ داشته باشن پیام میاد چه تایید کنی چه قبول کنی پیام رو واتساپ به حال اول برمیگرده 

دوستم من امتحان کردم نمیشه هر دو گوش واتساپ داشته باشن پیام میاد چه تایید کنی چه قبول کنی پیام رو وا ...

من خیلی وقت پیش این کار انجام دادم حالا شاید ورژن های جدید واتساپ امنیتش بلاتر بردن نمیشه ولی بهرحال باز تست میکنم اگه شد بت میگم