2777
2789
عنوان

بیاید از تموم شدنش براتون بگم

296 بازدید | 6 پست

بچه ها من یکیو دوست داشتم

اولاش خوب بودیم و بعد کم کم وضعیت خراب شد

خودمم یکم مقصر بودم

خلاصه اون بارها میخواست جدا بشیم

یکی دوبار بخاطره من برگشت

از حق نگذریم اذیتمم کرد

چون من اصلا نمیخواستم باهاش دوست شم

اون مخمو زد

خلاصه من از این دوست داشتن یک طرفه و جدایی

خیلی اذیت شدم و همه ش گریه میکردم

انقد دلم پر بود که همینجوری بهش پی ام دادم

هی ناله کردم و نفرین کردم و تا تونستم نفرینش کردم

بعدش حس کردم خالی شدم ولی بازم حالم بد بود

هی مینوشتم هی پاک میکردم

دوباره هی نفرینش میکردم

میگفتم امیدوارم سرت بیاد و تا عمر داری نمیبخشمت و ازین چیزا ...

لحظه ای حالم خوب میشد ولی بازم حالم بد بود

تا اینکه همه رو پاک کردم

براش نوشتم که کلی میخواستم نفرینت کنم و دلم نیومد

پاکشون کردم ... کلی میخواستم اذیتت کنم برای تمام روزایی که اذیتم کردی ولی دلم نمیاد ... با اینکه کلی غرورمو شکستی و دلمو شکستی و خودتم میدونی ولی برات ارزو میکنم خوشبخت بشی و امیدوارم همیشه حالت خوب باشه و عیبی نداره منم اذیت کردی فدای سرت و خودمم بلاکت میکنم که دیگه نخوام بهت پی ام بدم ... خدافظت

بعدم بلاکش کردم

بچه ها شاید باورتون نشه چقدر بعدش سبک شدم

خیلی حالم خوبه

اصلا باورم نمیشه

نظره شما چیه؟ بنظرتون رفتارم خوب بود؟

من نمیدونم پیامایی که میفرستادم پاک میکردم رو خونده بود یا نه ولی سین نزده بود ... شاید بالای گوشیش رفته بود دیده بود ...

با اینکه خیلی دوسش داشتم ولی مجبور شدم برم

خودم‌ وقتی اونا رو مینوشتم زار زار گریه میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه سبک شدی خوبه دیگه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

خداروشکر ک سبک شدی ...

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک