بانوجااآن مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 عنوان بیاین گپ بزنیم | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 25 پست حوصلم سر رفته خودتونو دوست داشته باشید 1399/11/19 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوجااآن مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 منم ظهر حسابی خوابیدم الان خوابم نمیبره فردا کلی کار دارم بخواب مادر که کاراتو به نحو احسن انجام بدی خودتونو دوست داشته باشید
بانوجااآن مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 من شبا تا دو سه بیدارم از اون ور صب ده بیدار مبشم بعضی وقتا بعداظهرم میخابم من تا ۱۲ خواابم همیشه ام دلم نیخواد زود پا شم ولی نمیشم خودتونو دوست داشته باشید
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1738 میگم نظرتون راجبه سیگار کشیدن خانما چیه من از بس خسته شده بودم از سختی های زندگیم یه روز یه پاکت گرفتم و چند نخ کشیدم اصلا تاثیری روی روحیم نداشت یعنی ارومم نکرد خوب نیس فقط اعتیاد میاره هر چیزی که اعتیاد بیاره خوب نیست
بانوجااآن مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 من از بس خسته شده بودم از سختی های زندگیم یه روز یه پاکت گرفتم و چند نخ کشیدم اصلا تاثیری روی روحیم ... اصلا تاثیدی که نداده وااقعا به غیر از ضررو ایناها ضررو که هممونمیدونیم ضرر داره کلا خوب نیست وجه اجتماعیشو میگم خودتونو دوست داشته باشید
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1738 اصلا تاثیدی که نداده وااقعا به غیر از ضررو ایناها ضررو که هممونمیدونیم ضرر داره کلا خوب نیست وجه اج ... خوب نیست از نظر من خیلی برای زن زشته البته هرکی یه جور فرهنگی داره من مذهبی م به نظرم خوب نیس
بانوجااآن مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 خوب نیست از نظر من خیلی برای زن زشته البته هرکی یه جور فرهنگی داره من مذهبی م به نظرم خوب نیس نثلا دسته یه دختر سیگار میبینی چی میکی شما ؟باخودت چی میکی؟یا بهشم چیزی میگی خودتونو دوست داشته باشید
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1738 نثلا دسته یه دختر سیگار میبینی چی میکی شما ؟ باخودت چی میکی؟ یا بهشم چیزی میگی میگم عقده ای ن برای جلب توجه دارن این کارا میکنن حس خوبی بهشون ندارم ولی حرفی بهشون نمیزنم و سعی میکنم اصلا بهشون نگاه نکنم
بانوجااآن مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 میگم عقده ای ن برای جلب توجه دارن این کارا میکنن حس خوبی بهشون ندارم ولی حرفی بهشون نمیزنم و سعی میک ... نظرت محترمه خوب ولی نه واقعا البته خوب بعضیا واقعا واسه جلب توجه اینکارو میکنن اما من کلا دوسش دارم خودتونو دوست داشته باشید
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1738 نظرت محترمه خوب ولی نه واقعا البته خوب بعضیا واقعا واسه جلب توجه اینکارو میکنن اما من کلا دوسش دارم& ... سیگاری هستی؟
بانوجااآن مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 433 سیگاری هستی؟ نمیشه گفت سیگاری ولی گااااهی اوقات میکشم خودتونو دوست داشته باشید