2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده....مامانا چه کنم ؟؟؟

105 بازدید | 9 پست

سلام .مامانا پسرم ۲۰ ماهشه .چند وقته هر از چند گاهی تند تند پلک میزنه .ولی هوشیاره .تو نت چیزلی بدی خوندم ...کارم شده گریه زاری ...زنگ زدم دکتر اشرفی متخصص مغز و اعصاب وقت بگیرم دو ماه دیگه وقت داده ...چه کنم من ؟؟؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

ترو خدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین ...به خانواده میگم‌میگن چیزیش نیس الکی شلوغش کردی 😢😢

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم ۱۵ ماهشه یه مدته تندتند میزنه بعد چندروز یادش میره ...

والا منم کارم شده غصه هردفه باید نگران یه چیزی باشم

غذا نخوردنش

یا نمیدونم اداهای ک درمیاره نمیدونم چشه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
زیاد تلویزیون نمیبینه

چرا زیاد نگاه میکرد ...جلو هم میرفت ...ولی سرشو میگیره بالا تند پلک میزنه .موهای جلوی سرش هم بلند شده آخه ...بچم زبون نداره بفهمم مشکلشو 

دختر منم ۱۵ ماهشه یه مدته تندتند میزنه بعد چندروز یادش میره ... والا منم کارم شده غصه هردفه باید نگ ...

واقعا ؟چه حالتی تند پلک میزنه ؟پسر من سرشو بالا میگیره تند میزنه ..هر روزم انجام نمیده ها .نمیدونم برا جلب توجهه یا چیز دیگس ....دکتر اشرفی هم وقت نمیده که 😕

چرا زیاد نگاه میکرد ...جلو هم میرفت ...ولی سرشو میگیره بالا تند پلک میزنه .موهای جلوی سرش هم بلند شد ...

زیر دو سال اصلا تلویزیون خوب نیست احتمالا بخاطر همونه تلویزیون و قطع کن واسش اسباب بازی و مداد رنگی بگیر یه مدت سرگرم شه ببین فرق میکنه

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
زیر دو سال اصلا تلویزیون خوب نیست احتمالا بخاطر همونه تلویزیون و قطع کن واسش اسباب بازی و مداد رنگی ...

چند روزه نمیذارم‌زیاد ببینه ..عاشق تلویزیونه 

ببین واسع تلویزیونه متاسفانه من هرچی ب شوهرم گفتم وصلش کن ب دیوار گوش نداد

دخترمم آهنگ دوست داره 

خب گاهی مجبورم روشن کن اونم میره سمتش 

یمدت روشن نکردم خوب شد

جلو موهاشو با کشی چیزی ببند یا اسپری گره باز کن بزن

براش بزن کنار 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
ببین واسع تلویزیونه متاسفانه من هرچی ب شوهرم گفتم وصلش کن ب دیوار گوش نداد دخترمم آهنگ دوست داره&nb ...

ممنون عزیزم .خدا کنه چیز خاصی نباشه ..دارم دیوونه میشم واقعا ...