2777
2789
عنوان

ب نظرتون مغازه یا بوتیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شدایط مشابه شما که حقوق همسرم بیشتر بود اما قسط داشتیم و خونه و ماشین مغازه زدم , نگرفت جمع کر ...

اجی متاسفم بابت این اتفاق ولی همیشه این اتفاق نمیوفته 

من یک ساله مغازه زدم .. ۶ ماه اول صفر بودم ولی ۶ ماه دومی که خاک خوردم و مشتری جمع کردم (از تیر به بعد ) دوبرابر شد درآمدم و هرچی میگذره باز بیشتر میشه

تعطیل 
اجی متاسفم بابت این اتفاق ولی همیشه این اتفاق نمیوفته  من یک ساله مغازه زدم .. ۶ ماه اول صفر ب ...

اره خاک خوریش خیلی مهمه مشتری جمع کنی طول میکشه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
درامدتون خوبه ؟

خداروشکر من که راضیم ... 

ولی به نظرم اگه قراره اجاره کنی ..

و بچه خیلی کوچیک دارید ..

یکم ( در حد چند ماه ) صبر کنید که قضیه کرونا و واکسن مشخص بشه ... 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد هم عجله نکن ... و هم از اون سمت نترس ... من هر کاسبی که ورشکسته شده ... خودش  با زبون خودش گفته منفی باف بودم

تعطیل 
خداروشکر من که راضیم ...  ولی به نظرم اگه قراره اجاره کنی .. و بچه خیلی کوچیک دارید .. یکم ( ...

ادم باید ریسک پذیر باشه شوهره منم مغازه داره ولی هر روز ایده های جدید میاره 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
ادم باید ریسک پذیر باشه شوهره منم مغازه داره ولی هر روز ایده های جدید میاره 

انشالله موفق باشید 🙏

ولی بازار ما کپی کار های خوبی هستن ... 

جنس مینا کاری کسی نداشت این هفته آوردم ... چون جای نداره خوب دارم می فروشم ..🤦‍♂️ احتمالا همه بیارن بارو خراب کنن

تعطیل 
انشالله موفق باشید 🙏 ولی بازار ما کپی کار های خوبی هستن ...  جنس مینا کاری کسی نداشت این هفت ...

مرسی عزیزم همچنین شما شوهره من تو کاره اسمان مجازی تقریبا اولین چیزا رو خودش میاره بعد اوایل فروشش خوبع همه میرن تو این کار دست زیاد میشه

انشالله ک خدا رونق بده ب کارتون  ماشالله سنی هم نداری

پدر منم کارمنده .. تازه رسمیه .. حقوق ثابت اصلا خوب نیست جای پیشرفت نداره .. کاسبی یه روز داری یه روز نداری ولی میانگین حساب کنی خیلی درآمدش بالاست

تعطیل