2777
2789
عنوان

شوهرم از صبح تاحالا همش خوابه..مشکوک نیس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشروب بوده احتمالا،خونه دوستش کجا بود اوکی بوده؟ زنی چیزی نیاوردن☹

😮😨😨

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
خدایی شیشه کم خوابی میاره؟  دوس پسر منم کم خاب البته بامن چت میکنه ولی هرچقد میگم برو بخاب نمی ...

اون که شیشه میزد دیگه همینطوری بیدار بود اصلا خواب نداشت. اما هر کی شب دیر می‌خوابه که شیشه نزده. من خودمم تا دو سه بیدارم

تاظهر خوابیدن طبیعیه.. ولی اینکه تاشب بخوابی و بازم گیج بزنی عجیبه

شاید مشروب خورده

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
ای بابا  بابا برو  بغلش

دلم ازش خیلی شکسته..

دیگه نمیخوام کوتاه بیام..

همیشه من کوتاه اومدم که اینجوری میکنه باهام..

اگه تاپیکای قبلیمو بخونی میفهمی چقد زجرم میده و از همین علاقم نسبت بخودش سواستفاده میکنه