2777
2789
عنوان

تو خدا بگین چیکار کنم برگرده😭😭

2629 بازدید | 84 پست

نمیتونم فراموشش کنم دارم میسوزم دق کردم بخدا نمیدونم چیکار کنم طاقت دوریش ندارم تو این ۴ماه پیر شدم مگ من چند سالمه!تو ۲۳ سالگی موهام ی دست سفید شد تو قران بگین چجوری برش گردونم چجوری هرکاری کردم نتونسم فراموشش کنم ب ایه ایه قران نمیتونم نمیتونم ن خواب دارم ن خوراک سی کیلو شدم من خیلی عاشقشم خیلی اصن نمیگم عشقمه مث بچه ام بود انگار از وجودم زده بیرون نمیتونم دارم روانی میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭تو خدا هی نگین یادت میر نمیره بخدا نمیره .فامیلمه همش جلو چشامه غریبه نیس ک با یه خط عوض کردن ازش دور شم😭هیچی از خدا نمیخوام هیچی فقد اون برگرده 

توضیح واس اونا ک نمیدونن: (نامزدم بود دختر خالش گف بش علاقه دار منم جدیش نگرفتم تا اینک بمن تهمت زد و جدامون کرد بعد ۸سال تازه داشتیم بهم میرسیدیم)

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30 کیلو 😐

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بهش زنگ بزن بگو سلام من هنوز دوست دارم اگه هنوزم بهم علاقه داری بیا بریم مشاوره باهمدیگه تاازنو باهم شروع کنیم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

خدالعنتش کنه 

به نظرم خودتو کوچیک نکن برو پیش روانشناس 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

خدا بزرگه،❤️میدونم خیلی سختته، خب نظرت چیه زنگ بزنی بهش؟؟ 

توکه اینجوری دوسش داری کوتاه نیا، اینجوری اونم فک میکنه دوسش نداری ول میشه واقعا 

بعد تو میمونی و یه عمر حال خراب 

خدا بزرگه،❤️میدونم خیلی سختته، خب نظرت چیه زنگ بزنی بهش؟؟  توکه اینجوری دوسش داری کوتاه نیا، ا ...

زنگ‌بزنم بگم برگرده بگ نه چی؟؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
خدالعنتش کنه  به نظرم خودتو کوچیک نکن برو پیش روانشناس

رفتم بخدا خیلی مزخرفن راونشناسا انگار پول میدم بشون ک فقد حرف بزنم و سر تکون بدن