2777
2789

اگه بگم عمل میکنی ؟

اگه نه بگو تایپ نکنم 

راحت ترین روش هست

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

لایک

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم چرا که نه پدرم در اومد با نوزاد😭😭😭

یه اسپری هست به اسم نایلیس

حدود ۵۰ تا ۶۰ تومنه قیمتش 

اکثر داروخانه ها دارن

شونه مخصوص هم داخلشه 

ببین تو داعونترین حالت ممکن باشی 

فقط کافیه تهیه ش کنی 

موهاتو با برس شونه کن اگه حجم موهات زیاده چند قسمت کن  خشک باشه ها 

اسپری کن نمدار که شد هرقسمت با اون شونه مخصوص بکش به موهات همه تخم و شپشا رو میاره بیرون 

بیرون هم نیاد مهم نیس تو همون چند دقیقه پودر میشن

همه موهات که نمدار شد و شونه کشیدی

محض اطمینان چند دقیقه صبر کن و ماساژ بده موهاتو 

بعدم شامپو و آبکشی

بعد حموم موهاتو خشک کن توی موهاتو نگاه کن و فقط کیف کن 

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

واقعا اثر داره؟ دیروز گذاشتم

والا من اثری ندیدم

نهایت کم بشه

شپش یه دونه یا یه تخم یا حتی آب تخمش بمونه باز 

روز از نو روزی از نو

توروخدا راست میگی!  حتما میخرمش خداکنه برای منم جواب بده

دختر خودم هر ماه از اقوام محترمه مبتلا میشه 

تا خوب میکشه یه نفس میکشه باز میره پیششون میگیره

کوچیکه موهاشو شونه میکنن دیگه اتمام حجت کردم باهاشون

ولی راهشو پیدا کردم 

انجام دادی ۳،۴ روز بعدش تکرار کن صبر نکن تا ۷ روز

توروخدا راست میگی!  حتما میخرمش خداکنه برای منم جواب بده

رد خور نداره کلا 

خودمم بعضی سریا مبتلا شدم

سلام موهاتون رنگ کنید حتی دکلره اینطوری مطمئن باش ازبین میرن من خودم ازپسرم گرفتم وفقط رنگ کردن مو ب ...

یعنی همینجوری عادی رنگ کردید موهاتونو؟؟

حتما دکلره میخواد؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

یکی از دوستان گفتن که حشره کش بزن به سرت. 

من نمیدونم اما اسی به نظرم اینکارو نکن. حشره کش سمیت خیلی بالایی داره. خطرناکه خیلی. 

همون راه خانم کاملیا را انجام بده

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
صد در صد پیف پاف تخمهاشو حل میکنه به شرطی زیاد نگه داری سرت

عزیزم بهتره راههای دیگه امتحان بشه. حشره کش خییییییلی سمی هست.

راه خانم کاملیا به نظر میاد خوب باشه