2777
2789
عنوان

بابام داره به مامانم خیانت میکنه چیکار کنم؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 97 پست
خیلی تبریک میگم خوشحال شدم عزیزم 

ممنونم جان من♥️🌹

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی. خدا حفظش کنه براتون

ممنونم گلم 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

منم از یه روانشناس مشهور شنیدم اصلا نباید دخالت کنید در رابطه مادر و پدرتون. فقط میدونی از چی میترسم. بابات اگه با خراب بره و رابطه برقرار کنه ممکنه مادرتون رو مریض کنه. به چه جور دخترایی پیام داده بود؟

منم از یه روانشناس مشهور شنیدم اصلا نباید دخالت کنید در رابطه مادر و پدرتون. فقط میدونی از چی میترسم ...

به دخترایی که عکس خودشونو تو پیجشون میزارن

و اونایی که پول میگیرن رابطه برقرار میکنن

خیلی زیاد بودن خیلی😭😭😭😭

بخدا یخ کردم هنگ کردم باورم نمیشه😭💔

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖
به دخترایی که عکس خودشونو تو پیجشون میزارن و اونایی که پول میگیرن رابطه برقرار میکنن خیلی زیاد بود ...

خوب متاسفم

نمی‌دونم چکار کنید

شما زود بجنب یه کاری پیدا کن و با مادرت جدا زندگی کن