2777
2789
98 کنکور دادم  خلاصه نویسی حتما کن موقع مرور مجبور نشی کل کتابو بخونی خواستی مرور کنی یدور خلا ...

چجوری خلاصه نویسی کنم بلد نیستم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکاتی ک فکر میکنی فراموش میکنی بخش های مهم کتاب و فرمولا

تست زیاد بزن دستت میاد چی فراموشیه چی مهمه

تست بزن غلط هاتو چک کن پاسخنامه رو بخون هرچی یاد گرفتی حتما تو حاشیه کتابت بنویس

خلاصه نويسي عاليه 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

ببین تو هر درسی متفاوته ولی اگه یه چیز کلی بخام بهت بگم سعی کن هر مطلبی که میخونی اسامی مهم و مفهوم کلی اون متن رو تو یه دفترچه یادداشت کن....مثلا اگه تاریخ یا جغرافیا میخونی اسامی مهم رو حتما بنویس یا اگه به قسمتی رسیدی که تعریفی هستش مفهوم کلی اش رو بنویس ...بعد تقریبا یک ماه موندع به کنکور زمانی که برنامه ات تموم شد شروع کن به خوندن اونا که دوباره تو حافظه ات پررنگ بشن...

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

عزیزم من هم از این موردها زیاد دارم که ی اوهوم برام نوشته تمام ولی ازشب تا صبح پسرها و اینجا لیک میکنه و چت میکنه

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
عزیزم من هم از این موردها زیاد دارم که ی اوهوم برام نوشته تمام ولی ازشب تا صبح پسرها و اینجا لیک میک ...

ادم میمونه چی بگه بهشون 

ببخش هر سوالی کردن جواب دادم ولی ی سوال داشته باشم نمیان جواب بدن!

شما بامعرفتی بقیه اینطوری نیستن که😘❤

عزيزم خوشحالم باهات اشنا شدم متاسفانه دو بار دعوام شده سر شهر و هر دفه به تهران توهين كردن!منم مهم ن ...

منم همینطور😍😍😍با حرفات موافق بودم اونارو تو جهل و حسادتشون رها میکنم 

منم همینطور😍😍😍با حرفات موافق بودم اونارو تو جهل و حسادتشون رها میکنم 

😘😘😘 به خدا من هيچ وقت به هيچ شهر و اصالتي توهين نكردم هيچ وقت خودمو بالاتر ندونستم اما ميبينم اونا خودشون مشكل دارن حتي من باهاشون خوبم اما بازم مشكل دارن! خب پس معلومه حسودن ديگه! و تهرانيا حق دارن بهشون بگن حسودي!