2777
2789
عنوان

تست خانگی بارداری

141 بازدید | 13 پست

خانما کسی بوده تا حالا تست بارداری خانگی انجام بده؟

درست بوده؟

تو نت هست با وایتکس و سرکه و قند و چندتا چیز دیگه

خواستم بدونم که کسی تا حالا تجربه این نوع تستارو داشته؟

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

ب نظرمن ب اینجور چیزا اعتماد نکن ی بی بی چک بزن راحت

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکثر تستا پسرنشون داد تست کلم قرمز بنفش شد یعنی دخمل جنسیتم تو ان تی نتونست بگه اول گفت دخمله بعد بدنشو دید گفت پسره دگ نمیدونم کدوم راسته وایتکس و قندانجام ندادم البته جوش شیرین ،سوزن تو ادرار سوزن و نخ ،حلقه و زنجیر،کلم انجام دادم

ب نظرمن ب اینجور چیزا اعتماد نکن ی بی بی چک بزن راحت

فردا موعدمه انشالله که نمیشم.لامصب به بی بی چکم نمیشه اعتما  کرد

دوستم سه ماه باردار بود هر چقدر بی بی چک زد بازم منفی شد فقط ازمای مونش مثبت شد 😐😐😐 

لامصب این روند بارداری هم دق میده ادمو

فردا موعدمه انشالله که نمیشم.لامصب به بی بی چکم نمیشه اعتما  کرد دوستم سه ماه باردار بود هر چق ...

انشاءالله ب زودی مامان میشی اره ولی برا همه اینطوری نیس یکی دوروز دیگ بی بی چک بزن 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
من اکثر تستا پسرنشون داد تست کلم قرمز بنفش شد یعنی دخمل جنسیتم تو ان تی نتونست بگه اول گفت دخمله بعد ...

من قبلا دوبار که پری عقب افتاد شک کردم اون موقع بچم نمیخواستم این تست وایتکس رو انجام دادم‌ ادار ریختم تو وایتکس ولی کف نکرد اصلا 

ولی صب اولسن ادرارمو ریختم تو وایتکس کف سفید روش جمع شد.

ولی فردا بی بی چک میزنم ببینم چی میشه

انشاءالله ب زودی مامان میشی اره ولی برا همه اینطوری نیس یکی دوروز دیگ بی بی چک بزن 

اره.اولین اقدامم بود ولی چند روزیه اصلا حالتای عجیب دارم که تا حالا نداشتم به این شدتش.

باید فردا پس فردا بزنم انشالله که مثبت 😍😍😍

من فک کردم زدی تعیین جنسیت ببشخید😐نه گلم اینارو انجام ندادم بیبی چک زدم ک بعد ده روز از پری تازه ها ...

اصلا بی بی چکا نمیدونم چرا درس نیستن.لامصب اون هاله بعد ده روز افتاده خیلیه واسه خودش 😂خوش به حالت.

قسمت نداشته هاش بشه انشالله 

اصلا بی بی چکا نمیدونم چرا درس نیستن.لامصب اون هاله بعد ده روز افتاده خیلیه واسه خودش 😂خوش به حالت. ...

مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت و همه منتظرا😍

اره ب خدا یک ماه پیش دگ خیالم راحت بود باردارم بیبی چک زدم منفی شد بعدم ی هاله کمرنگ ک اصلا قابل رویت نبود افتاد😂😂😂

مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت و همه منتظرا😍 اره ب خدا یک ماه پیش دگ خیالم راحت بود باردارم بیبی چک ...

لامصب تا باردار بشی و بچه دنیا بیاد هزار بار میمیری و زنده میشی