ب نظرمن ب اینجور چیزا اعتماد نکن ی بی بی چک بزن راحت
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اکثر تستا پسرنشون داد تست کلم قرمز بنفش شد یعنی دخمل جنسیتم تو ان تی نتونست بگه اول گفت دخمله بعد بدنشو دید گفت پسره دگ نمیدونم کدوم راسته وایتکس و قندانجام ندادم البته جوش شیرین ،سوزن تو ادرار سوزن و نخ ،حلقه و زنجیر،کلم انجام دادم
فردا موعدمه انشالله که نمیشم.لامصب به بی بی چکم نمیشه اعتما کرد دوستم سه ماه باردار بود هر چق ...
انشاءالله ب زودی مامان میشی اره ولی برا همه اینطوری نیس یکی دوروز دیگ بی بی چک بزن
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
من فک کردم زدی تعیین جنسیت ببشخید😐نه گلم اینارو انجام ندادم بیبی چک زدم ک بعد ده روز از پری تازه هاله افتاد آز دادم فهمیدم باردارم جون بیبی چک انقد کمرنگ بود ک ....