یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محبت میکنی بی چشم داشت باشه عزیزم و فقط و فقط به خدا و خودت تکیه کن اگه سعی کنی از دیگران هیچ انتظاری نداشته باشی دیگه این حسو نداری و اونوقت اگه کسی هم خوبی کنه بهت مطمئنی از صمیم قلبشه و از روی وظیفه نیست و خیلی به دلت میشینه❤
برای این که انسان ها به گونه ی پستانداران و البته هم خانواده ی میمون سانان تعلق دارن. انسان ها در اصل موجوداتی خودخواه و با احساس همدردی خیلی پایین هستن.
انتظار زیادی از این حیوون ها نداشته باش. اکثرشون اصلا خودآگاهی زیادی ندارن و مثل ربات بر اساس غریزه این ور اون ور می رن.
من ادم قوی هستم هرچقدرهم ناراحت بشم به کسی نمی گم اما واقعابعضی وقتا نمی کشم
سعی کن اگه میتونی ادمای منفی رو بذاری کنار.یا کم شو!بد شو!جواب بده اما محترمانه.قوی بودن این نیس که هرچقد ناراحت بشی به کسی نگی!شما به بقیه بها دادی که بدتر رفتار کنن اما خودتو نادیده گرفتی و حس بد دادی به خودت!درواقع تقصیر خودت بیشتره!کی بدش میاد سر کسیکه هیچوقت گله نمیکنه همه چیزو خالی کنه؟