lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان زنجانی ها بیایین بگین من از کجا پالتو بخرم😢😢😢😢😢 149 بازدید | 12 پست سلام زنجانیا😍😘.لطفا بیایین بگین من از کجا پالتو بخرم.شیک و خوشگل باشه مثه خودتون😘😘😅😅 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1399/11/18 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 31957 دیجی کالا رو ببین خصوصا سایز ۴۰ تا ۴۴ امروز دیدم آف های خوبی گذاشته بود
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 دیجی کالا رو ببین خصوصا سایز ۴۰ تا ۴۴ امروز دیدم آف های خوبی گذاشته بود خوشم نمیاد دیجی خیلی دیر میاره. ی بسته دارم از ۲۶ دی نیاورده. عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
gelarejon عضویت: 1391/08/08 تعداد پست: 493 زنجان اصلا جای خوب نداره همش ده مده هستمن اصلا زنجان رو برا خرید نمپسندم خدای مهربون تنها امیدم تویی ............خدایا خیلی وقته منتظرم لطفی بکن
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 از بازار بازار رفتم نبود اصن پالتو😕😕😕 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 زنجان اصلا جای خوب نداره همش ده مده هست من اصلا زنجان رو برا خرید نمپسندم موافقم😕😕🤕🤕 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
gelarejon عضویت: 1391/08/08 تعداد پست: 493 باز ابهر چیزای خوب زیاده البته امسال من نرفتم خدای مهربون تنها امیدم تویی ............خدایا خیلی وقته منتظرم لطفی بکن
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 باز ابهر چیزای خوب زیاده البته امسال من نرفتم دیگ ابهر نمیتونم برم😅😅😅 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
gelarejon عضویت: 1391/08/08 تعداد پست: 493 چرا؟ خدای مهربون تنها امیدم تویی ............خدایا خیلی وقته منتظرم لطفی بکن
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 خب پاساژ کدوم پاساژ؟ نور؟؟ بستس الان. چیز میز خوب داره یا نه؟؟؟ عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 31957 خوشم نمیاد دیجی خیلی دیر میاره. ی بسته دارم از ۲۶ دی نیاورده. وا 😲😢 ما هفته پیش سفارش دادیم امروز رسیده