2777
2789
عنوان

خانما هرکی میدونه بیاد

112 بازدید | 22 پست

سلام خانما. لطفا هرکی از اینایی ک دکتر بهم گفته تجربه داره یا میدونه راهنماییم کنه براش صلوات میفرستم و دعا میکنم براش. 

من توی اقدام هستم و دکتر برای نامنظمی پریودیام بهم پروژستورن متفورمین داد و برای عفونتم قرص پنی سیلین داد آیا مصرف اینا توی اقدام مانعی نداره؟ و من میشه ک حامله بشم؟ کسی با این داروها باردار شده؟

کسی با پروژسترون اینا باردار شده؟

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

من نمیدونم ولی اومدم ببخشید بای

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم دوستانی ک با متفورمین حامله شدن واکثرا دوقلوبوده بچه هاشون

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
از اول نامنظم بود پریودت؟ 

نه گلم از وقتی اقدام کردم

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

متفورمین که کلا خوبهذواسع تخمک گذاری

پروژسترون هم خوبه معمولا تحویز میشه

پنی روهم احتمالا عفونت داری

خوبن دیگه بخور ان شاءالله میشی

در بهترین شرایط هم احتمال لقاح درهرماه فقط25درصد ایناس

صبورباش

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم پریودم موقع اقدام نامنظم شد بھم دوفاستون داد و برای pco ھم متفورمین داد نگران نباش اگر ھم بارد ...

شما چند وقته بعد باردار شدی؟ منم دوماه اقدام کردم بهم ریخت پریودم به نظرتون برم دکتر یا عادیه؟ 

من دیدم دوستانی ک با متفورمین حامله شدن واکثرا دوقلوبوده بچه هاشون

تررروخدا من عاشق دوقلوام. خدا از زبونت بشنوه

منم پریودم موقع اقدام نامنظم شد بھم دوفاستون داد و برای pco ھم متفورمین داد نگران نباش اگر ھم بارد ...

شما با متفورمین باردار شدین؟

شما چند وقته بعد باردار شدی؟ منم دوماه اقدام کردم بهم ریخت پریودم به نظرتون برم دکتر یا عادیه؟ 

حتما برو چون ممکنہ تنبلی گرفتہ باشی

من ماہ  سوم ک متفورمین و دوفاستون مصرف کردم باردار شدم اما سقط شد

من نمیدونم ولی اومدم ببخشید بای

عزیزم اشکال نداره برات صلوات فرستادم

تررروخدا من عاشق دوقلوام. خدا از زبونت بشنوه

ایشالله هرچی دوس داری خدا ب صلاحت بدونه عزیززم😍😍وبزودی بیای تاپیک مادرشدنتروبهمون بدی💟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...