سلام خانما. لطفا هرکی از اینایی ک دکتر بهم گفته تجربه داره یا میدونه راهنماییم کنه براش صلوات میفرستم و دعا میکنم براش.
من توی اقدام هستم و دکتر برای نامنظمی پریودیام بهم پروژستورن متفورمین داد و برای عفونتم قرص پنی سیلین داد آیا مصرف اینا توی اقدام مانعی نداره؟ و من میشه ک حامله بشم؟ کسی با این داروها باردار شده؟
کسی با پروژسترون اینا باردار شده؟
دوس دارم منم یه روز بیام تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍 که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞
من دیدم دوستانی ک با متفورمین حامله شدن واکثرا دوقلوبوده بچه هاشون
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
در بهترین شرایط هم احتمال لقاح درهرماه فقط25درصد ایناس
صبورباش
کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...