2777
2789
اول یه تست بده بعد این دمنوشهارو بخور 

جلوگیری داشتم عزیزم هم اینکه یه کیست دارم که نمیزاره بارداربشم

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟؟

یه کیست درمویید دارم که دکترامیگن ربطی به ناباروری نداره ولی باید عملش کنم فولیکولامم ریز و کمن

پس همدردیم😔💔

الهی بحق خانم فاطمه زهرا هیچ زنی انتظاربچه نکشه خیلی سخته انشالله خدا دامنه توروهم سبز کنه

یه کیست درمویید دارم که دکترامیگن ربطی به ناباروری نداره ولی باید عملش کنم فولیکولامم ریز و کمن

منم همینطور ولی من همیشه به خودم میگم خود کرده رو تدبیر نیست ،بعد دختر سفت و سخت جلوگیری داشتم ناشکری میکردم الان به این روز دچار شوم😔

💖خدا برای من کافیست💖
عزیزم منم لاپارا شدم اما یادت نره که بزاری طبیعی پریود بشی تو این شرایط خیلییییی بهتره برای عملت

مشکلت چی بود بعدش باردارشدی؟😥

الهی بحق خانم فاطمه زهرا هیچ زنی انتظاربچه نکشه خیلی سخته انشالله خدا دامنه توروهم سبز کنه

ممنون خواهر،الهی امین ،من میدونم چه سخته چه دردی میکشم

بچه اولت چیه؟

💖خدا برای من کافیست💖
منم همینطور ولی من همیشه به خودم میگم خود کرده رو تدبیر نیست ،بعد دختر سفت و سخت جلوگیری داشتم ناشکر ...

ولی من وقتی دختر هنو یه سالش نشده بود اقدام کردیم چون شوهرم عاشق بچس اونم پسر ولی خب الان دخترم ۴سالشه هنوز نشدم

ممنون خواهر،الهی امین ،من میدونم چه سخته چه دردی میکشم بچه اولت چیه؟

دختره ،شوهرم اعصابمو خورد کرده خیلی بچه دوست داره همیشه میگفت من ۵تا بچه میخام حالا من تودومی گیر کردم

ولی من وقتی دختر هنو یه سالش نشده بود اقدام کردیم چون شوهرم عاشق بچس اونم پسر ولی خب الان دخترم ۴سال ...

وای

چقد بده انتطار

منم خودم خیلی بچه دوستم خیلی ،ولی سر یه سری مسائلم نخواستم زودی بعد اینکی باردار بشم جلوگیری داشتم با امپول ضدبارداری دوز بالا مشکلاتی برام پیش اومد بعد دیگه الان باردار نشدم نزدیکه یکساله ک دیگه جلوگیری نداریم

💖خدا برای من کافیست💖
مشکلت چی بود بعدش باردارشدی؟😥

مشکلی نداشتم من به نظر دکترم تشخیصی عمل شدم . متاسفانه نه باردار نشدم . من لاپارا و هیسترو همزمان شدم و بخاطر کمی پلی کیستیک بودنم همون موقع کوتر تخمدانم شدم اما در هرصورت باردار نشدم تا الان که ...

مشکلی نداشتم من به نظر دکترم تشخیصی عمل شدم . متاسفانه نه باردار نشدم . من لاپارا و هیسترو همزمان شد ...

انشالله بزودی باردارمیشی چندماه گذشته از عملت؟

وای چقد بده انتطار منم خودم خیلی بچه دوستم خیلی ،ولی سر یه سری مسائلم نخواستم زودی بعد اینکی باردا ...

خب تا یه سال طبیعیه من سه ساله منتظرم خداکنه بعد عمل حامله بشم 😭