2777
2789
عنوان

شوهرم تاالان نیومده خونه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 104 پست
با خونوادش اصلا فایده ای نداره و جری تر میشه اگه خودت نتونستی فقط تنها راهش مشاوره

اره ..خیلی وقته بهش میگم بریم مشاوره ...ولی راضی نمیشه..

بهم میگه تو خودتو درست کن تغییر بده نیاز به مشاوره نیست!🙂

توی همه چیز منو مقصر میدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدامه فقط واسه اذیت کردنم باشه.. ولی نیست.. یه دوست اشغالی داره که خیلی داغونه..اهل دود و مش ...

خب همسرت نباید بره کاری کن باهاش قطع ارتباط کنه.

ببین بادعوا، تهدید فوش وبی احترامی بدتر پررو میشه یبار صداتو ببری آروم میشی مجدد تکرار میکنه میگه تهش اینه میرم خونه دعوا میکنیم بعدشم ختم بخیر میشه،  توباید سفت سخت قضیه رو ازریشه حل کنی تا پای این دوستش اززندگیتون بریده بشه 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
خب همسرت نباید بره کاری کن باهاش قطع ارتباط کنه. ببین بادعوا، تهدید فوش وبی احترامی بدتر پررو میشه ...

ادم لجباز و خودرایی هستش..

تا خودش سرش به سنگ نخوره نعوذبالله خود خدا هم بیاد بگه اینکارو نکن قبول نمیکنه..

با خونوادش اصلا فایده ای نداره و جری تر میشه اگه خودت نتونستی فقط تنها راهش مشاوره

یسری هستن ازخانواده حساب میبرن ووقتی مشکلات عنوان میشه بخودشون میان البته هرچند همین پسر دست پرورده همون خانواده ست امااگر خانواده گوشه ای ازمشکلاتُ درجریان باشن خدایی نکرده برای پسرشون نیمه شب اتفاقی بیوفته زبونشون دراز نیست که چرا بما نمیگفتی متاسفاته هستند همچین خانواده هایی که اگرمشکلتو نگی یک دردِ و اگر بگی هزار درد همراهش باید تحمل کنی

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
الان کار شماس که درست نیس!

بین مردها خیلی تفاوت وجود داره. شوهر شما احتمالا فهمیده باشه و ظرفیت بالایی داشته باشه. ولی همه اینجور نیستند . مخصوصا اگه آدم ساده ای باشه و دوست نابابی داشته باشه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
بین مردها خیلی تفاوت وجود داره. شوهر شما احتمالا فهمیده باشه و ظرفیت بالایی داشته باشه. ولی همه اینج ...

اره بخدا...حرفتون درسته..

منم همیشه استرس همینو دارم که زبونم لال یهو به خودم بیام ببینم معتاد شده و زندگیم از هم بپاشه

شما ازدواجتون سنتی بوده یا دوستی؟ این  از همون اول اینجور بوده؟؟

سنتی..

از اول همینقدر بی منطق و خودرای بود ولی اینجوری نبود که.بذاره بره نزدیک صبح بیاد خونه..یا دنبال رفیق بازی باشه

اره بخدا...حرفتون درسته.. منم همیشه استرس همینو دارم که زبونم لال یهو به خودم بیام ببینم معتاد شده ...

این اتفاق خیلی راحت میتونه بیفته . بنظر من چون میگی شوهرم سادست  زودتر یک فکر اساسی کن . نسبت به شخصیتی که شوهرت داره یه تصمیم ‌جدی بگیر. کاری کن با دوست ناباب نگرده. حالا یا ببرش مشاوره و یا اگه میبینی کسی تو بستگان هست که حرفش رو میخونه باهاش صحبت کن . 

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل