2777
2789

من امروز عصر تصادف کردم اونم چه تصادفی 

با یه احمق روانی طرف بودم 

تو میدان پیچیدم دست راست راهنما و همه چیز زدم نگو اونم می‌خواسته بپیچه من قبلش پیچیدم 

پشت سرم بوووق بووووق منم نفهمیدم چشه

دستمو بردم بالا به علامت چیه؟! 

اومد از طرف شاگرد کوبوند بهم محکم 😐😐😐😐😐😐

که خشم منو فرا گرفت عین این فیلمای هندی پیچیدم جلوش داد و بیداد 

میگه گرفتی جلوی من کم مونده بود بزنم به بچه 

میگم مردک ترمز رو برا چی ساختن؟! ینی چی گرفتی جلوم 

خلاصه ماشین خودش دااااغان شد ماشین من خط هم نیفتادازش فیلم هم گرفتم ولی چون خودم جریمه معوق داشتم زنگ نزدم ۱۱۰ 

حالا میتونم شکایت کنم ازش؟! 

واقعا روانی بود چون دید خانم هستم این کارو کرد 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بله سرم تو گوشی بود رفتم تو مینی بوس متاسفانه  

اومد سر فحشو بکشه بهم که خودم زود تر معذرت خواستم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال تو ترافیک محمدشهر یه پرشیا از پشت زد بهم منم خوردم به ماشین جلویی 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
نه تصادف نکردم خداروشکر، ولی شما هم باید بیشتر حواست جم می کردی

من واقعا نمی فهمم چه تقصیری داشتم؟! 

هیچکدوم حق تقدم نداشتیم اونجا چه معنی داره بگه چرا جلو رفتی

پارسال تو ترافیک محمدشهر یه پرشیا از پشت زد بهم منم خوردم به ماشین جلویی 

اوف از پشت زیاد زدن بهم ولی اهمیت ندادم 

کلا جار و جنجال دوس ندارم ولی این واقعا بخاطر خانم بودنم این کارو کرد فک میکرد میترسم 

اوف از پشت زیاد زدن بهم ولی اهمیت ندادم  کلا جار و جنجال دوس ندارم ولی این واقعا بخاطر خانم بو ...

ماشینت که مشکلی پیدا نکرده ولش کن دنبال اعصاب خرد کنی واسه خودت نباش

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
من واقعا نمی فهمم چه تقصیری داشتم؟!  هیچکدوم حق تقدم نداشتیم اونجا چه معنی داره بگه چرا جلو رف ...

وقتی تو میدون هستی باید آهسته پیش بری، گاهی اوقات هم گرفتار ادم مریض میفتی که فکر می کنه حق تقدم با اونه،که بهتره بزاری، رد بشه، وقتی توی ی مسیری هستی که متوجه شدی کناریت یا پشت سریت می خوات اذیت کنه، بکش کنار یا بایست بزار اون گورش گم کنه

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
وقتی تو میدون هستی باید آهسته پیش بری، گاهی اوقات هم گرفتار ادم مریض میفتی که فکر می کنه حق تقدم با ...

واقعا این آدم مریض بود . فک کن هی بوق بوق میزد من نمی‌دونستم دردش چیه دستمو به علامت سوال تموم دادم روانی کوبوند به ماشین 

البته ماشینش پراید بود و رسما داغون شد ولی خب من حس خیلی بدی دارم نمی‌دونم باید چیکار میکردم که اینجور نمیشد یا برا همه پیش میاد این اتفاقا

واقعا این آدم مریض بود . فک کن هی بوق بوق میزد من نمی‌دونستم دردش چیه دستمو به علامت سوال تموم دادم ...

ببین دیروز موقع رانندگی ی آدم بی‌شعور گیرم اومد می خواست از بغل من که چسبیده به جلو بود، سبقت بگیره که چی آقا مسافر بزنه، هی بوق می زد، وقتی دردش فهمیدم، سرعتم کم کردم، گذاشتم اول اون بره، بعد مسیرم رفتم، این آدما کم نیستن، کلا مریضن، فکر می کنن فقط خودشون تو جاده هستن، یا ماشین بغلی که خانمه باید اذیت کنن

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا!