2777
2789
عنوان

خواهرم منو بد جلوه میده تا خودشو عزیز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 24 پست
منو انقدر اذیت کرده با حرفاش که الان اعصابم به هیچی نمیکشه یه ماه پیش دیگه زدم به سیم آخر و قطع راب ...

من خونه بابامم اونم میاد خونه باباش، میرم تو اتاقم بازم میاد تو اتاقم داستان درست میکنه، چکار کنم شرش بهم نرسه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست برنمیدارن.بدتر هم میشن خودم یکیشو دارم

اینقد منو بد کرده، خانوادم دیگه کمتر بهم میرسن مالی، عاطفی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

من خونه بابامم اونم میاد خونه باباش، میرم تو اتاقم بازم میاد تو اتاقم داستان درست میکنه، چکار کنم شر ...

اگه مجردی که مجبوری تحملش کنی

بد دردیه خواهر آدم اینطور باشه.منم عذاب میکشم از دستش حتی الان که نمیبینمش.چون بازم غیر مستقیم و دورا دور آزارم میده😔😔😔

به خانوادت بگو بازم نشد، کتکش بزن😆😆

کتک رسما بد عالم میشم، من دخترم آبروم میره

اگه مجردی که مجبوری تحملش کنی بد دردیه خواهر آدم اینطور باشه.منم عذاب میکشم از دستش حتی الان که نمی ...

فک کنم کارای خواهر شوهرشو رو من در میاره تا عقده شو خالی کنه، اوایل ازدواجش میگف ازاخلاقاشون همینجوری بود

مثل خاله عفریته و خسود من..باهاش هم کلام نشو در حد سلام خداغطو حرفای معمولی الان فهمیدم تمام کارای ...

حسودیش بکنار، میخواد به خواستش برسه از من سو استفاده میکنه، دروغ میگه، خیلی

مثل خاله عفریته و خسود من..باهاش هم کلام نشو در حد سلام خداغطو حرفای معمولی الان فهمیدم تمام کارای ...

سعی میکنم ولی خیلی پاپیچه