2777
2789

خانما واسه خواهرم دعاکنین ۱۲ساله بچه دارنمیشه واسش دعاکنین خدابهش بچه سالم وصالح بده ..

خیره خدا توبچه دارشدنش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فالله خیر حافظا و هو ارحم راحمین 🙏

عزیزم بهش بگو روزی 360 مرتبه سوره قل هو الله رو بخونه

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

وای فکر کردم میگی 12 سالشه بچه دار نمیشه🤦🏻‍♀️

ان شاءالله هر چی صلاحه عزیزدل💙

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

خدا یه نی نی کوچولو ناز نازی بده بهش الهی آمین

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

الهم صل علی محمد و آل محمد 

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
فالله خیر حافظا و هو ارحم راحمین 🙏 عزیزم بهش بگو روزی 360 مرتبه سوره قل هو الله رو بخونه

برا چی خوبه. 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....