2777
2789
عنوان

اولین اقدام 😍ذوق بی حد من ❤❤❤❤

737 بازدید | 54 پست

سلام خواهرای عزیزم بعد پری میخوام اقدام کنم به شما و تجربتون نیاز دارم 

همه میگن استرس نداشته باش ولی واقعا برام سواله استرس چه جوریه؟اخه من خیلی ذوق دارم همش راجع به اقدام مطالعه میکنم خیلییییی شدید دوس دارم با اولین بار بشه به دلایلی که خودم میدونم ولی هم اگر نشه اشکالی نداره 

من مشکلی ندارم فقط پری نامنظم هست که 3 ماهه دفاستون خوردم با یه کوچولو یه تخمدانم تنبلی ریز داره 

بچه ها راجع به استرس بگین و اینکه چیکار کنم تا موفق تر باشم .خواهش میکنم هر چی بلدین کمکم کنید 😙😙😙😙یه دنیااااااا ممنونممممم😍

راستی من 6 ساله جلوگیری طبیعی داشتم .وزنمو کم کردم 54 کیلو هستم با قد 160. و سنم هم 26.همسری هم مشکلی نداره .

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

از اون تاپيك هاي جالب بود😂🤦🏻‍♀️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس منظور ازاینکه هی بعد اقدام ذهنت درگیر نباشه که آیا گرفته یانه ازدوروز بعد پاک شدن یک شب درمیو ...

مرسی عزیزم .یعنی خودمو مشغول کنم بهش فک نکنم .؟؟

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

الان تو جزو کسایی هستند که استرس داره🤣

چون نباید بهش فکر‌کنی و به کارو زندگیت برسی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️