2777
2789
عنوان

چی بگم که بیاید....😶

107 بازدید | 21 پست

سلام قبلش میگم اگه حالتون بهم میخوره تایپیکوـترک کنید 

اقایونم لطفا حیا کمید پیشاپیش تایپیکو ترک کنید😐😐😐

خانوما من پریودم 

امروز رفتم دستشویی ،هنگام دفع از مقعدم خون میومد این باز دومع که از مقعدم خون میاد حدود یک هفته هم هست که هنگام دفع سوزش و درد دارم 

امشبم که نشستم روی زمین همش ناحیه مقعدم درد میکنه 

فک کنم بواسیره بچه ها چیکار کنم چی بخورم خوب شم

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

برو دکتر 

خطرناک 

شاید انگل داری 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه بادمجون و فلفلرو بزار کنار. سبزیجاتم زیاد مصرف کن.  ا

پریود هستم نمیتونم سبزیجات بخورم

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
فقط دکتر.من هرچی خوردم اثر نداشت رفتم دکتر بعد عید میرم عمل میکنم

روم نمیشه😰